Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά...» - Τι αποκάλυψε για την συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού

«Σε πολλές φάσεις όταν μιλάω στην κόρη μου, μου θυμίζω τη μητέρα μου....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά...» - Τι αποκάλυψε για την συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Ασημακοπούλου στην κάμερα του Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 23/1. Η ηθοποίος μίλησε για την προσωπική της ζωή ένα προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με την συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού.

Για την σχέση του με την παρουσιάστρια είχε αναφερθεί σε δηλώσεις του και ο συνεργάτης της στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται, Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος τόνισε, ότι η Nαταλία Γερμανού είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. (δείτε εδώ).

Τι είπε η Έλενα Ασημακοπούλου για την συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού

«Σε πολλές φάσεις όταν μιλάω στην κόρη μου, μου θυμίζω τη μητέρα μου. Είμαι πολύ παραδοσιακή και παραπονιάρα μαμά. Ενημερώνω πάντα τον πρώην σύζυγό μου για ό,τι αφορά το παιδί. Μιλάει συνέχεια με τον πάτερα της. Είναι αναμενόμενο να της λείπει ο πατέρας της γιατί δε ζει εδώ. Όταν έρχεται ο Μπρούνο είναι 100% εκεί, αλλά εμείς έχουμε η μία την άλλη» ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Στο παρελθόν έχω πει ότι είχα βίωσει αποβολή. Ήταν πολύ δύσκολο και ψυχικά και σωματικά. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, δε με ενδιαφέρει καθόλου η άποψη του κόσμου. Έχουν πει για έμενα “και ποιος θα την πάρει τώρα αυτήν; Παντρεμένη χωρισμένη με παιδί;”. Ποσό πίσω είναι ο κόσμος και μικροπρεπής» πρόσθεσε.

«Είχα εμμονικό θαυμαστή. Ήταν πάρα πολύ τρομακτικό, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Έχω προδοθεί από φιλίες και έλεγα δε βαριέσαι, έφαγα αρκετά "χαστουκιά". Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά και δεν είχε να κάνει προσωπικά με τη Ναταλία. Όλοι πιεστήκαμε εκείνη τη χρονιά. Δεν είχε να κάνει με την Ναταλία προσωπικά» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Τα τρυφερά λόγια για την κόρη της

«Βλέπουμε μαζί τη σειρά με την κόρη μου κάθε Κυριακή. Γελάει πάρα πολύ, ενώ τα σχόλιά της είναι πολύ εύστοχα. Δεν θα πει ποτέ κάτι απλά για να το πει. Έχει άποψη κι εμένα μου αρέσει αυτό», είπε αρχικά εκείνη.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα όνειρα και για τις φιλοδοξίες της κόρης της, «Θέλει να γίνει ηθοποιός, της αρέσει πάρα πολύ. Είχαμε πάει μαζί στην οντισιόν το καλοκαίρι και πριν μπούμε μέσα μου έκανε παρατηρήσεις πώς να πω το κείμενο. Επίσης, όταν διαβάζω στο σπίτι, στις μεγάλες σκηνές με βοηθάει πάντα, μου κρατάει τα λόγια».

«Η Μαρία έχει καλλιτεχνική φύση γενικότερα: χορεύει, κάνει εναέρια αθλήματα (πανιά, ιμάντες, στεφάνι) και φέτος βγήκε δεύτερη σε διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για τα ακροβατικά με πανιά», συμπλήρωσε ακόμα.

«Προφανώς δεν είναι το απόλυτο να είμαστε δυο γυναίκες μόνες στο σπίτι αλλά έχουμε βρει τους ρυθμούς μας και είμαστε καλά. Εγώ λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, στενοχωριέμαι που κάποιες φορές επιστρέφει από το σχολείο και δεν υπάρχει κάποιος για να την περιποιηθεί αλλά το έχουμε συζητήσει. Ξέρει ότι η μαμά πρέπει να δουλέψει και είναι υποστηρικτική, έχει μεγάλη κατανόηση», τέλος κατέληξε για το χρόνο που αναγκάζεται λόγω εργασιών, να λείπει από το σπίτι, στο περιοδικό "Τηλεθεατής".