Κηδεία Χάρη Κωστόπουλου: Ανατριχιάζει η φωτογραφία - Πριν τον θάψουν ήχησαν μπουζούκια πάνω από το φέρετρο

Ρίγη συγκίνησης

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κηδεία Χάρη Κωστόπουλου: Ανατριχιάζει η φωτογραφία - Πριν τον θάψουν ήχησαν μπουζούκια πάνω από το φέρετρο

Το ύστατο χαίρε, είπαν το πρωί της Τρίτης 23/1, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στον Χάρη Κωστόπουλο, ο οποίος έφυγε από την ζωή το Σάββατο 20/1, σε ηλικία 60 ετών μετά από μία σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Συντετριμμένος σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετήσε μέσα από αναρτήσεις του τον τραγουδιστή (δείτε εδώ).

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στο Νέο κοιμητήριο της Γλυφάδας στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας. Επιθυμία της οικογένειας του ήταν αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία).

Στον επικήδειο λόγο του, ο γιος του Χάρη Κωστόπουλου, Χρήστος, μίλησε για την την φιλία του πατέρα του με τον Βασίλη Καρρά η οποία μετρούσε 40 χρόνια, καθώς και πως κατέληξαν να γίνουν κουμπάροι. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατό του τραγουδιστή (δείτε εδώ).

Με μπουζούκια στην τελευταλαία του κατοικία ο Χάρης Κωστόπουλος

Μετά την κηδεία, συγγενείς και φίλοι, συνόδευσαν τον Χάρη Κωστόπουλο στην τελευταία του κατοικία, με μπουζούκια και μουσική. Η στιγμή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, αφού η ζωή του ήταν συνυφασμένη με το συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

ΚΗΔΕΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
ΚΗΔΕΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
ΚΗΔΕΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως η Έδεσσα και η Βέροια, και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως : Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.

Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 δίσκους. Είχε κάνει διάφορες περιοδείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως σε Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές επιτυχίες του είναι τα : «Με ξεχνάς», «Είσαι μια θεά», «Τι αμαρτίες έχω κάνει», «Βρείτε μου κάποια που να 'χει αισθήματα», «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», «Πουλάω τρέλα» και «Πρώτο Θέμα».

Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.

Είχε παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και είχε αποκτήσει δύο γιους τον Χρήστο και τον Ραφαήλ.