Σίσσυ Χρηστίδου: «Το βρήκα γενναίο! Πολλές φορές την έχω ακούσει να...» - Το σχόλιο για την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού μετά τον σάλο με τον Γιώργο Νταλάρα

«Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος του, οι χαρακτηρισμοί, οι λέξεις...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Το βρήκα γενναίο! Πολλές φορές την έχω ακούσει να...» - Το σχόλιο για την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού μετά τον σάλο με τον Γιώργο Νταλάρα

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το πρωί της Τρίτης 23/1, σχετικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του Γιώργου Νταλάρα, μετά από την συνέντευξη που ο ίδιος παραχώρησε στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Νίκο Συρίγο, αλλά και την "επίθεσή" τους προς τους δημοσιογράφους αργότερα.

Η παρουσιάστρια του MEGA, λοιπόν, εξήγησε πως ενώ και εκείνη θα ήθελε να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα στην τηλεόραση, θεωρεί πως ο τρόπος που μίλησε ο καλλιτέχνης στους ρεπόρτερ δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο που εξάγει πολιτισμό. Απάντησε, μάλιστα, και για την θέση που πήρε η Ναταλία Γερμανού στο όλο θέμα (δείτε εδώ τι είπε), αλλά και για τη διαφωνία του Νίκου Συρίγου.

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Γιώργο Νταλάρα και τη στάση της Ναταλίας Γερμανού

«Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος του Γιώργου Νταλάρα, οι χαρακτηρισμοί, οι λέξεις που χρησιμοποίησε, παρόλο που ήταν χαμογελαστός. Αυτό ήταν που θεώρησα άστοχο. Θα μπορούσε να μη μιλήσει στις κάμερες, ο καθένας έχει δικαίωμα να μη μιλήσει και εγώ θα μπορούσα τώρα να μη μιλήσω. Κι εμείς μπορεί να ξεφεύγουμε πολλές φορές και η ομάδα από πίσω και οι δημοσιογράφοι μπροστά να είναι πιεστικοί σε σχέση με την πίεση που και εκείνοι δέχονται για να φέρουν ένα θέμα στον αρχισυντάκτη τους. Αλλά από εκεί και πέρα, οι χαρακτηρισμοί είναι ένα άλλο επίπεδο και θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που προάγει πολιτισμό, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, θα έπρεπε να φέρεται με τον αντίστοιχο πολιτισμό, ειδικά σε νέα παιδιά», σχολίασε αρχικά.

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας - Τα μεγάλα φάουλ της καριέρας του

Σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε το περιστατικό η Ναταλία Γερμανού, επισήμανε: «Αυτό που είπε, το άκουσα γενναίο. Φαντάζομαι ότι θα αλλάξει και την δομή της εκπομπής της τώρα. Ίσως έκανε μια αυτοκριτική μέσα σε αυτό και ένιωσε έτσι, γιατί ήταν και δικοί της ρεπόρτερ εκεί. Οπότε φαντάζομαι στο πλαίσιο της αυτοκριτικής, μπορεί να θεωρεί ότι γίνονται λάθος κάποια πράγματα, μπορεί να μην έχει και τον έλεγχο του περιεχομένου. Πολλές φορές την έχω ακούσει να διαφωνεί με τον αρχισυντάκτη της στον αέρα. Είναι πιο εσωτερικό τους αυτό. Καταλαβαίνω ότι κάνοντας την αυτοκριτική της και συμφωνώντας με τον Γιώργο Νταλάρα είναι κάτι που ενδεχομένως δεν θα θελήσουν να συνεχίσουν να κάνουν και το βρίσκω πολύ γενναίο».

Για τη δήλωση του συνεργάτη της πως δεν θα ήθελε να υπάρχουν τα "πεσίματα" στην εκπομπή τους, απάντησε: «Όταν ο Νίκος Συρίγος κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει πεσίματα. Κι εγώ θα ήθελα να είναι πιο εύκολες οι συνεντεύξεις...».