Survivor: «Κουβαλάω μια τσάντα γεμάτη με...» - Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Παπαδόπουλου μετά την αποχώρηση του

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: «Κουβαλάω μια τσάντα γεμάτη με...» - Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Παπαδόπουλου μετά την αποχώρηση του

Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, καθώς έχασε από συμπαίκτες και αντιπάλους στην δοκιμασία της αποχώρησης. Έχοντας λοιπόν επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Παύλου Παπαδόπουλου για το Survivor

«Στη σκηνή του Survivor, κάθε στιγμή αποτελούσε ένα αναπάντεχο κεφάλαιο σε ένα επικό ταξίδι δυνάμεων και αντοχής. Με κάθε αγώνα, προσπάθησα να αναδείξω την επιθυμία μου για επιμονή και τη δέσμευσή μου στο να παραμείνω παρά τις προκλήσεις.

Καθώς κλείνω αυτό το κεφάλαιο, αντικρίζω την αποφασιστικότητα μου να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Πίσω από κάθε αποτυχία, υπάρχει μια αιτία, και πιστεύω πως όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιον λόγο.

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερα να παραμείνω, αποχωρώ γεμάτος ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία να πάλεψω, να μάθω, και να ανακαλύψω κρυμμένες δυνάμεις μέσα μου,στον τελευταίο χορό της αποχώρησης, αφήνω πίσω μια συμβολική σκόνη από ανεκπλήρωτους στόχους, αλλά κουβαλάω μια τσάντα γεμάτη με τη σοφία των αντιξοοτήτων. Κάθε στιγμή ήταν μια ποίηση της ανθρώπινης αντοχής, μια συμφωνία της στρατηγικής σκέψης. Με αυτό το κεφάλαιο γράφω στις σελίδες της εμπειρίας μου με την μελωδία της επιβίωσης. Κάθε μια από τις ακόμα και πιο δύσκολες στιγμές φαίνεται πλέον σαν ένα στοιχείο του μοναδικού παζλ που ονομάζουμε ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Δείτε επίσης εδώ το trailer για το αποψινό 23/1 επεισόδιο αλλά και spoiler για την ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία.


Οι πρώτες δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Ο συγγραφέας επέστρεψε στην Ελλάδα και μάλιστα την Κυριακή 21/1 παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Γειά Σου. Όπως βλέπουμε η όψη του πρώην παίκτη έχει αλλάξει αρκετά, καθώς έχασε βάρος και φυσικά απέκτησε ένα ηλιοκαμένο χρώμα.

Ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε ο Παύλος Παπαδόπουλος μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα λόγια αγάπης του προς τον Αλέξη Παππά, καθώς συγκινήθηκε βλέποντας τον κλαίει με την αποχώρησή του.

«Καλώς σας βρήκα. Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ χάρηκα που έφυγα. Ήθελα να μείνω λίγο παραπάνω γιατί δεν είχα κάποιο θέμα ούτε στην επιβίωση ούτε στο φαγητό, το είχα βρει και ας έχασα λίγα κιλάκια. Έχασα 8,5 κιλά. Από την αρχή πήγε στραβά ο στόχος, για κάποιο λόγο ήταν ο μεγαλύτερός μου εχθρός.

Έχανα στο τόσο. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Αλέξη Παππά με το trailer που κλαίει, στεναχωριέμαι πολύ, είχαμε έρθει κοντά. Από το πρωί γυρνάει στο μυαλό μου η εικόνα μου, που σκύβει και κλαίει.

Αν παρέμενα θα βλέπατε πολλά από εμάς. Είχαμε δει πολλά, είχαμε συζητήσει πολλά. Χωρίς να πούμε αερολογίες - πράγματα που ήταν χειροπιαστά και γίνονταν μπροστά μας. Θα βλέπατε έντονες εξελίξεις.

Ο Φάνης ξεκίνησε δυναμικά και έπεσαν όλοι πάνω του. Δείχνει ότι έχει κάποιες γνώσεις αλλά για εμένα δεν έχει ακέραιο χαρακτήρα. Όταν μιλάς και σε πολλές καταστάσεις λες “εν μέρει έχεις δίκιο” σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη.

Ο Άγγελος θα φτάσει μακριά ειδικά τώρα πιάνει ψάρια. Πραγματικά το Survivor είναι μια απίστευτη εμπειρία, ένα μέρος που τις ακόμα και τις λίγες ώρες που έχεις να σκεφτείς θα σκεφτείς πολλά πράγματα. Στο λέω τώρα και σηκώνεται η τρίχα σε όλο μου το σώμα. Σκέφτεσαι πολλά, δεν ξέρω αν θα γράψω κάτι για το Survivor, αλλά σίγουρα είναι η πηγή έμπνευσης για ένα νέο βιβλίο», είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος.