Σταμάτης Γαρδέλης: Η αντίδραση στην κάμερα μετά την παραμονή του στο Άγιο Όρος - Οι μόνες λέξεις που ψέλλισε

Η πρώτη του εμφάνιση στον φακό μετά την επιστροφή του και η πρόταση που δέχθηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταμάτης Γαρδέλης: Η αντίδραση στην κάμερα μετά την παραμονή του στο Άγιο Όρος - Οι μόνες λέξεις που ψέλλισε

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί (δείτε εδώ φωτογραφία μέσα από την κλινική), επισκέφθηκε το Άγιο Όρος όπου και παρέμεινε για αρκετές ημέρες. Επέστρεψε, ωστόσο, πριν από λίγα 24ωρα και η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, τον συνάντησε σε μία σημαντική του έξοδο.

Ο ηθοποιός, συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το γραφείο του Όμηρου Ευστρατιάδη προκειμένου να συζητήσει μαζί του για την συμμετοχή του σε ταινία που ετοιμάζει. Βέβαια, ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στον φακό για το γεγονός αυτό και προσπάθησε να αποφύγει την ρεπόρτερ όσο πιο ευγενικά μπορούσε.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σταμάτη Γαρδέλη μετά την επιστροφή του από το Άγιο Όρος

«Τι να σου πω;», έλεγε ξανά και ξανά στη δημοσιογράφο του καναλιού που τον ρωτούσε για όλα όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική - Η ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει

Το πρόσωπο που "κρέμασε"

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός - σκηνοθέτης, Γιάννης Μόρτζος αποκάλυψε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, πως μεσολάβησε να βρεθεί εργασία στον Σταμάτη Γαρδέλη, εκείνος συμφώνησε και ξαφνικά εξαφανίστηκε χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

«Ναι πρότεινα στον Σταμάτη να παίξει σε παράστασή μου και προπαντός η σύζυγός μου, η Γιούλη. Ο Σταμάτης ενώ είναι καλός ηθοποιός, κάτι πάει στραβά γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκε. Δε με νοιάζει αν πήγε στο Άγιο Όρος, δεν είναι εδώ στην Αθήνα και δε μπορεί να διεκδικήσει ένα ρόλο σε κάποιο έργο.

Αυτό είναι απαράδεκτο. Είχε μιλήσει με τον παραγωγό, που θα κάναμε την παράσταση, τον Γιανούλη Χαλεπά, αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκε και τον ψάχναμε να του μιλήσουμε και δεν τον βρίσκαμε. Σήμερα το έμαθα εγώ, ότι είναι στο Άγιο Όρος.

Μπορεί οικονομικά να είναι καλά, να είναι εντάξει, να μην έχει πολύ βαριά οικονομικά προβλήματα. Το θέμα είναι ότι ξαφνικά εγκαταλείπει αυτή την ενέργεια να βρει δουλειά και βρίσκεται στο Άγιο Όρος, αυτό δείχνει ότι υπάρχει μία ασυνέπεια», είπε ο Γιάννης Μόρτζος.