Γιώργος Λαμπάτος: Το γεμάτο νόημα τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που δημοσίευσε στο προφίλ του

Δείτε την ανάρτησή του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ένα τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, δημοσίευσε ο Γιώργος Λαμπάτος την Δευτέρας 22/1, στην προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και συγκεκριμένα το "Για κάποιο λόγο" αφήνωντας αιχμές για ό,τι συνέβη το τελευταίο διάστημα.

Υπνεθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός πριν απο μερικές ημέρες, μίλησε με δάκρυα στα μάτια στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, αποκαλύπτοντας τις τραγικές στιγμές βιώνει εδώ και αρκετό καιρό στη ζωή του αλλά και πως σκέφτηκε μέχρι και να αυτοκτονήσει.

«Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα. Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω...» (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Στη συνέχεια δημοσιεύτηκε ένα σοκαριστκό βίντεο, στο Tik Tok από τον δημοσιογράφο, ο οποίος έφερε την επιφάνεια την οικονομική εξαθλίωση που έχει υποστεί ο ηθοποιός (δείτε εδώ). Ο Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο Πρωινό, την Πέμπτη 18/1 περιγράφοντας όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Δεν έχω φτάσει στο να μείνω στο Σπίτι του ηθοποιού, αλλά δεν είμαι μακριά βέβαια. Έχω αποκομίσει πλούτο από το θέατρο μέσα μου και αυτός ο πλούτος με έχει κάνει να υπάρχω ακόμα. Μπορεί και μέσα από ένα υπόγειο να υπάρχει μία λάμψη, μια διαύγεια, ένας ουρανός. Απλώς η τέχνη δεν τρώγεται, όπως καταλαβαίνετε και δεν συντηρεί την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου, γιατί η αξιοπρέπεια δυστυχώς μετριέται με το χρήμα. Ούτε από τον Θεό ζήτησα τίποτα, δουλειά ζήτησα. Ούτε λεφτά ζήτησα, ούτε κάτι άλλο. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα παραγωγικά του χρόνια του και δεν εργάζεται είναι σαν ζωντανός νεκρός. Είναι ένα ζόμπι» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λαμπάτου με τον τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου

]