Φώτης Σεργουλόπουλος: «Συγγνώμη θα ξανάρθουμε αύριο» - "Λύγισε" και έκανε νόημα να κλείσουν την εκπομπή

Τι συνέβη στο Πρωίαν σε είδον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Συγγνώμη θα ξανάρθουμε αύριο» -

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, το πρωί της Τρίτης 23/1, υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής του στην ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, μαζί με την Τζένη Μελιτά, την Ελένη Ροδά, μία ηθοποιό με σπουδαία καριέρα, την οποία ο παρουσιαστής γνωρίζει πολύ καλά.

Λίγο πριν η εκπομπή φτάσει στο τέλος της, ο ίδιος θέλησε να την ευχαριστήσει, λοιπόν, που βρέθηκε δίπλα του, με εκείνη να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και το ιδιαίτερο δέσιμό τους. Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος "λύγισε", δεν μπόρεσε να ξεστομίσει λέξη και έκανε νόημα με τα χέρια του να πάρει την σκυτάλη η συνάδελφός του για να κάνει το κλείσιμο και να αποχαιρετήσει το κοινό.

Η στιγμή που ο Φώτης Σεργουλόπουλος "λύγισε" στον αέρα της ΕΡΤ

«Έχουμε μια αγάπη από παλιά», είπε αρχικά εκείνος για την καλεσμένη του, με την Ελένη Ροδά να απαντά: «Από μικρό, από τότε που πρωτοβγήκε, μωρό ήταν».

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη να είσαι καλά», απάντησε με τη σειρά του και σταμάτησε να μιλάει, βουρκωμένος από τη συγκίνηση. Και αφού έκανε νόημα, η Τζένη Μελιτά, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φωτάκο μου, αγόρι μου... Τι ωραία που περνάμε! Αυτή είναι εκπομπάρα παιδιά. Συγγνώμη θα ξανάρθουμε αύριο».

Δείτε επίσης: «Έκανα τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της μητέρας μου» - "Πάγωσαν" Σεργουλόπουλος και Μελιτά στον αέρα του Πρωΐαν σε Είδον

Η συγκινητική του εξομολόγηση για την πατρότητα

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, το πρωί της Δευτέρας 1/1, σχετικά με το πότε κατάλαβε ότι ήθελε να γίνει πατέρας. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησαν, στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι.

Παλαιότερα στην ίδια εκπομπή ο παρουσιαστής είχε εκφράσει τη γνώμη του και για τον γάμο σε σχετική συζήτηση που είχαν στο πλατό, με τη συμμετοχή της Λένας Παπαληγούρα. «Είναι δικαίωμα του καθένα να αποφασίζει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Αν θέλει να παντρευτεί… Βέβαια, το θέμα είναι να μπορεί να παντρευτεί...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν πιο αποκαλυπτικός. Ήσουν από τις καλύτερες εκπομπές. Σε ευχαριστούμε δημόσια γιατί είπες πράγματα για να μας βοηθήσεις για την εκπομπή μας. Το αισθάνθηκα ότι είπες πράγματα για εμάς» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, αλλά μπορεί και να συνέβη. Σας ευχαριστώ» απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Εμένα με σόκαρες. Ήταν ένα κομμάτι βαθιάς φιλίας. Είχε πει ο Φώτης ότι με εμένα του ξεκίνησε η επιθυμία να κάνει παιδί, ενώ ο Φώτης έχει βρεθεί με άλλους ανθρώπους που έχουν παιδιά. Αυτό για εμένα μου έδειξε το ποιόν της φιλίας. Το είπες πρώτη φορά στον αέρα τότε και πραγματικά σοκαρίστηκα» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Τάκης Γιαννούτσος.

«Ότι θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση σου. Όταν σε είδα και μιλούσες για τον γιο σου, άνοιξαν οι ουρανοί και είπα ότι πολύ θα ήθελα να γίνω πατέρας» αποκάλυψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε εδώ ο βίντεο: