Νίκος Ξανθόπουλος: Ρίγη συγκίνησης στο μνημόσυνο ένα χρόνο μετά τον θάνατό του - Η τρυφερή εικόνα των παιδιών και του εγγονού του (Βίντεο)

Μετά μουσικής...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο προς τιμήν του, στο μουσικό κουτούκι Πόρια, στη Σπύρου Πάτση. Η κάμερα της εκπομπής του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τις συγκινητικές στιγμές της οικογένειας.

Από εκεί, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δύο παιδιά του ηθοποιού, αλλά και ο εγγονός του, ενώ πολλοί ήταν, επίσης, οι διάσημοι που έδωσαν το παρόν. Ο λόγος για τον Βασίλη Καΐλα, τον Χριστόφορο Ζήκα, την Άννα Φόνσου, τον Κώστα Πρέκα, τη Γωγώ Ατζολετάκη και την καλή του φίλη, τραγουδίστρια και ηθοποιό, Νανά Δόμβρου.

Δείτε επίσης: Ανασκόπηση 2023 - Οι 20+1 Έλληνες που έφυγαν τη φετινή χρονιά

Τα στιγμιότυπα από το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν του Νίκου Ξανθόπουλου

Τα παιδιά του εκπλήρωσαν το τάμα που είχε κάνει, 7 μήνες μετά το θάνατό του

Συγκίνηση προκάλεσαν τα παιδιά του αείμνηστου Νίκου Ξανθόπουλου, περίπου 7 μήνες μετά το θάνατο του (δείτε φωτογραφίες από την κηδεία). Εκπλήρωσαν το τάμα που είχε κάνει ο ίδιος στον Άγιο Ταξιάρχη. Ο ηθοποιός λόγω των προβλημάτων με την υγεία του, δεν είχε κατορθώσει να το εκπληρώσει.

Το τάμα το είχε κάνει για την αγαπημένη του σύζυγο, Εριφύλη, η οποία υπήρξε η μάνα των τριών από τα τέσσερα παιδιά του, όταν είχε βρεθεί ένα βήμα πριν από το θάνατο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τα παιδιά του ταξίδεψαν στην Μυτιλήνη πριν από μερικούς μήνες για να εκπληρώσουν το τάμα που έκανε ο μεγάλος ηθοποιός στον άγιο Ταξιάρχη όταν είχε αρρωστήσει η σύζυγός του. Η οικογένεια τήρησε την υπόσχεσή της και βρέθηκε για αρκετές ημέρες στο νησί που λάτρεψε όσο τίποτα άλλο!

Δείτε επίσης: «Δεν θα φύγει από τα αυτιά μου ποτέ η φωνή του που μου είπε...» - Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Νίκου Ξανθόπουλου