Κέιτ Μίντλετον: Συνεχίζεται το μυστήριο με την κατάσταση της υγείας της - Πηγές από το Παλάτι κάνουν λόγο για υστερεκτομή

Τελευταίες εξελίξεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/princeandprincessofwales
Instagram/princeandprincessofwales

Η κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να είναι το επίκεντρο προσοχής για μια ακόμα ημέρα, προκαλώντας σενάρια και συζητήσεις σε όλη τη Βρετανία και τον υπόλοιπο κόσμο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραμένει στο νοσοκομείο μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, με το παλάτι να επιμένει πως επρόκειτο για κάτι προγραμματισμένο, και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας... Παρόλα αυτά, τα προγραμματισμένα ταξίδια της πριγκίπισσας μέχρι το Πάσχα ακυρώνονται.

Ο σύζυγός της και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Ουίλιαμ, βρίσκεται στο πλευρό της, προσφέροντας τη στήριξή του. Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχει δει τα παιδιά της. Στις 13 Απριλίου, τα ζευγάρι ελπίζει να γιορτάσει την 13η επέτειο γάμου μακριά από ιατρικές εξετάσεις και περιπέτειες υγείας.

Δείτε επίσης: Kate Middleton: Στιγμές αγωνίας για την υγεία της - Τα σχόλια περί καρκίνου και η "εξαφάνιση" της

Τι λέει το παλάτι για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Το παλάτι, παρά τις διαρροές, δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για την επέμβαση, κάτι ωστόσο που εντείνει τις εικασίες και την ανησυχία σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας, που πρόσφατα γιόρτασε τα 42 της χρόνια. Πηγές κοντά στο παλάτι εισήγαγαν για πρώτη φορά τον όρο «υστερεκτομή», χωρίς επίσημη επιβεβαίωση της αιτίας. Παρ' όλα αυτά, η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πώς αναρρώνει στο νοσοκομείο από τις γιορτές των Χριστουγέννων κι έπειτα.

Παράλληλα, ο βρετανικός Τύπος ασχολείται και με τον βασιλιά Κάρολο, που σε λίγες μέρες θα υποβληθεί σε θεραπεία για υπερπλασία προστάτη. Επίσης, θέμα συζήτησης είναι η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, που διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος μήνες μετά τη μαστεκτομή της λόγω καρκίνου του μαστού. Συνοπτικά πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον εξελίσσεται ομαλά, και από επίσημες πηγές αποκλείεται η περίπτωση επέμβασης για οποιαδήποτε αντιμετώπιση κακοήθειας.