Kate Middleton: Στιγμές αγωνίας για την υγεία της - Τα σχόλια περί καρκίνου και η "εξαφάνιση" της

Μεγάλη ανησυχία έξω από το παλάτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστια ανησυχία επικρατεί σχετικά με την υγεία της Kate Middleton έπειτα από ένα χειρουργείο που έκανε το οποίο είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό. Το παλάτι μάλιστα, εξέδωσε και ανακοίνωση (δείτε την εδώ) που αναφέρει πως είναι μια χαρά στην υγεία της και θα επιστρέψει ξανά στα καθήκοντά της κοντά στο Πάσχα.

Όπως φαίνεται όμως, οι φανατικοί που ασχολούνται με τα βασιλικά θέματα δεν έχουν πειστεί από τα όσα λένε, αναφέροντας και σχολιάζοντας στα social media πως η ανακοίνωση που έβγαλαν κρύβει πολλά από πίσω της.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως το παλάτι έχει ως τακτική τα βασιλικά πρόσωπα να βγαίνουν από το νοσοκομείο όσο το δυνατό πιο σύντομα. Μάλιστα, όταν η Kate Middleton γέννησε και στις τρεις φορές βγήκε από το μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τους τοκετούς.

«Δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο είναι πολλές αλλά σίγουρα μιλάμε για τη μελλοντική βασίλισσα, όλοι ελπίζουν να μιλάμε για κάτι απλό και ένα χειρουργείο πιο πολύ προληπτικό. Το πιο σημαντικό για την Kate είναι να αναρρώσει πλήρως και να μην ταραχτεί η ισορροπία της οικογένειάς της», γράφει η Sun.

Τι γράφεται στα social media για την υγεία της Kate Middleton

Τα σχόλια που γίνονται στα social media για την Kate Middleton και την υγεία της είναι πολλά. Σοκ προκαλεί το γεγονός πως κυκλοφορούν έντονα οι φήμες περί όγκου ή καρκίνου. Παρόλα αυτά, το παλάτι θα συνεχίσει να δίνει updates για την κατάσταση της.

Τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν πριν τα Χριστούγεννα στην εκδήλωση στο Windsor και φαινόταν αρκετά σκεπτική στις φωτογραφίες της.

Δείτε επίσης: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση με την απόφαση του Ούιλιαμ για τον γιο τους, Τζορτζ - Τι συμβαίνει

Kate Middleton υγεία

Kate Middleton καρκίνος

Την ίδια περίοδο μάλιστα με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, και ο βασιλιάς Κάρολος θα αποσυρθεί κάποιο διάστημα από τα βασιλικά του καθήκοντα λόγω προβλήματος με την υγεία του. Την επόμενη εβδομάδα θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση για διόγκωση προστάτη.

Οι ανακοινώσεις επίσης σχετικά με την υγεία τους έγινε με διαφορά 90 λεπτών.