Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Ναταλίας Γερμανού: «Δεν μπορείς να "αδειάζεις" έτσι τον συνεργάτη σου στον αέρα! Το να είσαι υπεράνω στη θεωρία...»

Τα αιχμηρά σχόλια για την στάση της απέναντι στο "θέμα Νταλάρα"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Ναταλίας Γερμανού: «Δεν μπορείς να

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για την στάση της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με τον Γιώργο Νταλάρα και την "επίθεσή" του προς τους δημοσιογράφους (δείτε εδώ τι είπε), θέλησε την Τετάρτη 24/1 να εκφράσει την δική της άποψη σχετικά με το θέμα, μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, εξήγησε πως καταλαβαίνει ότι η "οικοδέσποινα" της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου στο κανάλι διαφωνεί με ορισμένα πράγματα που μπορεί να προβάλλονται στη δική της εκπομπή, ωστόσο όταν δεν αλλάζει τακτική και απλώς ρίχνει το φταίξιμο στους συνεργάτες της, δεν έχει νόημα.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την στάση της Ναταλίας Γερμανού στο "θέμα Νταλάρα"

«Κατάφερε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Θα συμφωνήσω με την Σίσσυ ως προς τι.. Το να είσαι υπεράνω στη θεωρία αλλά στην πράξη να έχεις ακολουθήσει μια άλλη τακτική, είναι κάτι σύνηθες γενικώς στην ελληνική πραγματικότητα.

Το θέμα δεν είναι μόνο στη θεωρία και στα λόγια θες να δείχνεις ότι έχεις μια άλλη στρατηγική, μια άλλη κοσμοθεωρία, μια άλλη τακτική, αλλά στην πράξη να κάνεις κάτι άλλο.... Επίσης, για μένα το πιο σημαντικό είναι, ακόμα και αν έχεις μια διαφωνία, δεν μπορείς, ρε παιδιά, να "αδειάζεις" έτσι τον συνεργάτη σου στον αέρα, τον ρεπόρτερ που έχει πάει εκεί και τον "καταχεριάζει" ο Νταλάρας... Πιστεύεις εσύ ότι η Ναταλία δεν έχει λόγο στο περιεχόμενο μετά από τόσα χρόνια;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τσιμτσιλή για Γερμανού Νταλάρα

Τι ακριβώς είπε η παρουσιάστρια του "Καλύτερα Δε Γίνεται"

«Έχω την αίσθηση ότι σε περισσότερα από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή, έχουν σηκωθεί και χειροκροτάνε τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιο λόγο. Είπε ο Γιώργος Νταλάρας, Ο Γιώργος Νταλάρας είπε τη γνώμη του για κάτι. Πήγε στη συνέχεια να δώσει μια ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε να κάνει με ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Και τον περιμένουμε όλοι, δε βγάζω τη δική μας εκπομπή απ’ έξω, να τον ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η γνώμη του. Και μας άδειασε, και πολύ καλά μας έκανε… Είπε ότι αν δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο, θα μείνετε σε αυτό. Αυτός ο άνθρωπος υπηρετεί τη μουσική από το 1969» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε εδώ το βίντεο: