Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Μου "κόπηκαν" τα πόδια, είπα τι είναι αυτό;» - Σοκάρει με την εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας του

«Λες ήρθε και σε εμένα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Μου

Καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, Στιγμές, βρέθηκε την Δευτέρα 23/1, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε μεταξύ αλλών για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο ίδιος, σε προηγούμενη συνέντευξή του, στην εκπομπή The 2night show, είχε αναφερθεί στην προσωπική του ζωή αλλά και για την κρίση των 40. «Δεν έχω κάνει ποτέ πάρτι στη ζωή μου, με εκνευρίζουν. Τι να πω; Άλλος ένας χρόνος κοντύτερα προς το τέλος; Στα 40, όταν έγινα 40 περνάς σε άλλη ηλικία, έπαθα υστερία. Έλεγα Παναγία μου, τι είναι αυτό; Εκείνο το βράδυ έσπασα το παράθυρο του μπάνιου από τα νεύρα μου. Πηγαίνω σε ένα φιλικό ζευγάρι, που ήξεραν, ότι είναι τα γενέθλιά μου, μπαίνω μέσα, είχαν σβηστά τα φώτα και τα ανάβουν και μου λένε χρόνια πολλά....» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Η εξομολόγησή του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου για το πρόβλημα της υγείας του

«Κοίταξε, επειδή έχω πολύ βεβαρημένο ποινικό μητρώο, όλη η οικογένειά μου έχει ξεκληριστεί από την επάρατη νόσο, όλοι πέθαναν από καρκίνο... έχω έναν εξαιρετικό γιατρό που μου είχε πει κάθε χρόνο να κάνω κάποιες εξετάσεις για να το προλάβουμε. Μία από αυτές τις εξετάσεις που έκαναν το Νοέμβριο του 2019, δεν ήταν καλή» ανέφερε αρχικά.

«Το είδε ο γιατρός μου και έιπε ότι έπρεπε να αφαιρεθεί αυτό, ήταν πολύ πρώιμο. Όταν πας και παίρνεις μια εξέταση και το γράφει αυτό, για πρώτη φορά ενώ τόσα χρόνια έλεγε όλα καλά, σου κόβονται τα πόδια, λες τι είναι αυτό; Και μετά και την επόμενη εξέταση, λες ήρθε και σε εμένα. Είχε φύγει ο αδερφός μου ήδη από αυτό. Όμως εμένα δεν ήρθε. Στην τρίτη εβδομάδα είχε χειρουργηθεί και πήγαν όλα ρολόι» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο: