«Στα 40 έπαθα υστερία...» - Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Υπάρχει ένας που είναι πολύ διάσημος, αλλά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Στα 40 έπαθα υστερία...» - Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου για την προσωπική του ζωή

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της θεατρικής ελληνικής σκηνής. Κάτι τέτοιο δε θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση, αφού κάποια πράγματα είναι κληρονομικά, όπως για παράδειγμα το χάρισμα της υποκριτικής. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι εγγονός της μεγαλύτερης Ελληνίδας ηθοποιού της χώρας, Κατίνας Παξινού, αλλά και βαφτισιμιός του Αλέξη Μινωτή.

Ο ίδιος έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση του μαζί της, και κάθε φορά συγκινείται και λυγίζει μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για τη σχέση του με τη γιαγιά του). Παρόλα αυτά, είναι γενικώς ένας άνθρωπος, ο οποίος δε μασάει τα λόγια του και είναι πολύ αποκαλυπτικός τις περισσότερες φορές στις συνεντεύξεις του. Έτσι, και χθες, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένος στη βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή "The 2night show", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία εκ βαθέων εξομολογητική συνέντευξη στον οικοδεσπότη της, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την ηλικία του, αλλά και περιέγραψε μία κρυφή πτυχή του εαυτού και της προσωπικής του ζωής.

Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου για την προσωπική του ζωή και την ηλικία του

«Δεν αγαπάω καθόλου τα γενέθλια και ειδικά στην ηλικία μου, η οποία είναι γνωστή πλέον. Δεν έχω κάνει ποτέ πάρτι στη ζωή μου, με εκνευρίζουν. Τι να πω; Άλλος ένας χρόνος κοντύτερα προς το τέλος; Στα 40, όταν έγινα 40 περνάς σε άλλη ηλικία, έπαθα υστερία. Έλεγα Παναγία μου, τι είναι αυτό; Εκείνο το βράδυ έσπασα το παράθυρο του μπάνιου από τα νεύρα μου. Πηγαίνω σε ένα φιλικό ζευγάρι, που ήξεραν, ότι είναι τα γενέθλιά μου, μπαίνω μέσα, είχαν σβηστά τα φώτα και τα ανάβουν και μου λένε χρόνια πολλά. Το τι τους είπα από τα νεύρα μου δεν λέγεται, δεν είχα χειρότερο από αυτό», ανέφερε αρχικά για την κρίση στην ηλικία των 40.

«Υπάρχει ένας που είναι πολύ διάσημος, αλλά δεν κάνει να πούμε το όνομά του γιατί δεν είναι στη ζωή, που δεν πήγε κανείς και στην κηδεία του. Μεγάλος σταρ, πολύ γνωστός ηθοποιός αλλά ήταν πολύ γρουσούζης, δεν τον συμπαθούσε κανένας. Τεράστιος κωμικός, τα πάντα έκανε. Δεν ήθελαν όμως ούτε στο τελευταίο κατευόδιο να πάνε», αποκάλυψε για γνωστό σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.