H γη της ελιάς: Μια σφαίρα τον βρίσκει στο λαιμό και η άλλη στο στήθος - Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου

Ο άνδρας που θα του αφαιρέσει τη ζωή, σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφορούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H γη της ελιάς: Μια σφαίρα τον βρίσκει στο λαιμό και η άλλη στο στήθος - Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου

Η σειρά του MEGA , Η γη της ελιάς, παίζει φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η πλοκή της, αφού έχουμε δει δεκάδες χωρισμούς και έρωτες, τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει παραμένουν σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Και ενώ οι φήμες την θέλουν να πηγαίνει και για τέταρτη σεζόν, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποια ρεπορτάζ που θέλουν τον Φίλιππο να δολοφονείται άγρια. Ήδη ο ηθοποιός που τον υποδύεται έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του, αφού δεν επιθυμεί να συνεχίσει (δείτε εδώ την συνέντευξη του).

Πως δολοφονείται ο Φίλιππος και ποιος τον σκοτώνει στην Γη της ελιάς

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει και φήμες, ο Φίλιππος θα χάσει την ζωή του σε μια προσπάθεια να σώσει την ζωή του Κωνσταντίνου. Συγκεκριμένα, οι δυο άνδρες σε μια συνάντηση τους θα πέσουν πάνω σε ένα τραγικό γεγονός.

Ένας παλιός γνώριμος του δημοσιογράφους θα επιχειρήσει να τον πυροβολήσει. Ο Φίλιππος λοιπόν θα μπει μπροστά του για να τον σώσει και θα τον πετύχουν δυο σφαίρες. Μια στον λαιμό και μια στο στήθος.

Για να δούμε... θα μείνει χήρα η Βασιλική;

H γη της ελιάς Φίλιππος

Πριν πεθάνει (όπως φημολογείται) θα τα βρει επιτέλους με την Βασιλική

Ο Φίλιππος σκασμένος από τη ζήλια του για τη Βασιλική, δεν ξέρει πώς να κάνει το πρώτο βήμα για να την προσεγγίσει. Από την άλλη και η Βασιλική υποφέρει μακριά του. Οι δυο τους αγαπιούνται και κανένας πλέον εγωισμός δεν μπαίνει ανάμεσά τους.

Από την Μάρια Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Τελικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Φίλιππος τα ξαναβρίσκει με τη Βασιλική δίνοντας μάλιστα μεγάλη χαρά στη Χάιδω, σε αντίθεση με την Αρετή που έτριβε τα χέρια της από τη χαρά της. Μάλιστα η επανασύνδεση του ζευγαριού γίνεται την ημέρα των γενεθλίων τής Βασιλικής και σκέφτονται όλοι πώς να το γιορτάσουν. Ετσι ο Λυκούργος ετοιμάζει ένα πάρτι-έκπληξη, όπου ανάμεσα στους καλεσμένους είναι και η Αριάδνη, καθώς η Βασιλική έχει αποφασίσει να κάνει κάποια προσπάθεια.

Ο Στάθης πηγαίνει με την Αριάδνη στο κάλεσμα της Βασιλικής και οι δύο αδελφές περνούν χρόνο μαζί, δίνοντας ελπίδα σε όλους ότι θα μπορέσουν τελικά να έρθουν κοντά.

Μετά τη γιορτή ο Φίλιππος βλέπει την Αρετή και της μιλάει για τα τελευταία άσχημα γεγονότα: «Ηθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για όσα είπα πάνω στα νεύρα μου. Δεν τα εννοούσα», απολογείται, αλλά εκείνη όχι μόνο δεν τη δέχεται, αλλά τον βρίζει αισχρά, δίχως προηγούμενο. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος εξιστορεί τι έχει γίνει με την Αρετή και η Χάιδω γίνεται πυρ και μανία. Ετσι δεν αργούν οι συμπεθέρες να έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση. Με την πρώτη τους συνάντηση αρχίζουν να καβγαδίζουν: «Δεν ντρέπεσαι λίγο; Χάρηκες που τα παιδιά χωρίσανε; Ούτε την εγγόνα σου δεν σκέφτηκες; Αντί να κάνεις κάτι να τους τα ξαναφτιάξεις, έβαζες και φιτιλιές από πάνω;», την κατηγορεί η Χάιδω, με αποτέλεσμα η Αρετή να ξεσπαθώσει και να αρχίσουν τις κατάρες.

Δείτε επίσης: Η Ξένια χτυπάει τον Δημοσθένη, κλέβει το μωρό κι εξαφανίζεται

Η γη της ελιάς Βασιλική Αριάδνη

Στο μεταξύ ο Στάθης, χαρούμενος μ’ αυτή την πρώτη συνάντηση της Βασιλικής με την Αριάδνη, ζητάει τη συμβολή της Χάιδως στην προσπάθεια να μονιάσουν τις δύο αδελφές. «Πες της κι εσύ κάτι. Εσένα σ’ αγαπάει και σε σέβεται. Θα σ’ ακούσει. Ισως την καταφέρεις, πού ξέρεις καμιά φορά», της λέει. Την ίδια στιγμή ο Παρασκευάς αρχίζει πάλι να έχει βλέψεις και για τη Θεοδώρα και ο Φίλιππος τον πιάνει και του μιλάει: «Παρασκευά, συγκεντρώσου. Είσαι με την Ειρήνη και δεν γουστάρω να την κοροϊδεύεις», του τονίζει και ο Παρασκευάς του απαντάει: «Ελα ρε, κι εσένα τι σε νοιάζει;». Ετσι ο Φίλιππος αναγκάζεται να του πει την αλήθεια: «Η Ειρήνη είναι αδελφή μου».