Πρωινό: «Την κραυγή που άκουσα όταν είπα στη μάνα μου ότι τον χάσαμε...» - Βούρκωσε, "λύγισε" και ζήτησε διαφημίσεις ο Γιώργος Λιάγκας

Η ερώτηση που έκανε στον αδερφό του θύματος από την Χαλκίδα και η απάντηση που έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε κλάματα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρωινό: «Την κραυγή που άκουσα όταν είπα στη μάνα μου ότι τον χάσαμε...» - Βούρκωσε,

Πριν από μερικές ημέρες, ένας 43χρονος ξυλουργός δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα από μία 38χρονη γυναίκα, με τα κίνητρα που την οδήγησαν σε αυτό το έγκλημα να είναι άγνωστα μέχρι και αυτή την ώρα. Ο αδερφός του θύματος, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης 24/1 βγήκε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, ώστε να υπερασπιστεί τη μνήμη του αδικοχαμένου Σάκη.

Ανατρίχιασε με τα λόγια του και ο Γιώργος Λιάγκας τον παρακολουθούσε από την αρχή εμφανώς συγκινημένος. Δεν ήξερε τι θα μπορούσε να του πει ώστε να τον παρηγορήσει για την τραγική του αυτή απώλεια. Του έκανε, ωστόσο, μία πολύ τρυφερή ερώτηση και η απάντηση που πήρε έκανε και εκείνον, αλλά και τον αδερφό του ξυλουργού, Θοδωρή, να "λυγίσουν" στον αέρα, με τον παρουσιαστεί να ζητά να περάσουν σε διαφημίσεις.

Η στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας "λύγισε" στον αέρα του Πρωινού

«Με πήρε η μάνα μου και με ρώτησε που είναι ο Σάκης, της είπα “Μάνα τον χάσαμε”. Την κραυγή που άκουσα εύχομαι να μην την ακούσει κανείς από τη μάνα του. Βγήκα να μιλήσω για τη μνήμη του αδελφού μου, είχα την ανάγκη να δώσω την εικόνα του Σάκη. Δεν έχω άλλη δύναμη όμως, θέλω να πενθήσω», είπε χαρακτηριστικά εκείνος.

«Δεν ξέρω πώς ξεπερνιέται αυτό… Συλλυπητήρια, δύναμη εύχομαι. Είσαι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος. Ήταν τόσο γλυκός όσο είσαι εσύ ο Σάκης;», ανέφερε τότε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Θοδωρής απάντησε «Όχι, κύριε Γιώργο, ήταν πιο πολύ». «Ευχαριστώ πολύ. Πάμε σε διαφημίσεις παρακαλώ», δήλωσε τότε ο παρουσιαστής, βουρκωμένος.

Δείτε επίσης: Άγριος καβγάς στο Πρωινό για Γιώργο Λιάγκα και Καλύβα - «Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει», «Πρέπει να αναθεωρήσεις»

Η κηδεία του 43χρονου

Αυτή την ώρα, αξίζει να σημειωθεί, πως τελείται η κηδεία του άτυχου άνδρα και οι εικόνες σπαράζουν καρδιές. Η μητέρα του φώναζε: «Φονιάδες!», με δάκρυα στα μάτια της.