Άγριος καβγάς στο Πρωινό για Γιώργο Λιάγκα και Καλύβα - «Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει», «Πρέπει να αναθεωρήσεις»

«Βεβαίως και είναι μέλος της οικογένειάς σου το ζώο. Τι είναι; Αντικείμενο, τσαντάκι, αξεσουάρ; Τι είναι;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριος καβγάς στο Πρωινό για Γιώργο Λιάγκα και Καλύβα - «Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει», «Πρέπει να αναθεωρήσεις»

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Άρια Καλύβα τσακώθηκαν άσχημα στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 με αφορμή την συζήτηση που είχαν στο πλατό σχετικά με την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, ένα ζήτημα που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο της Φωτεινής Πετρογιάννη πως «είναι σκληρή σκέψη να σκεφτόμαστε ότι ένα ζευγάρι θέλει να βγάλει το απωθημένο του πάνω στο παιδί που δεν μπορούσε να έχει τόσα χρόνια».

Ο τσακωμός Λιάγκα - Καλύβα στο Πρωινό του ΑΝΤ1

«Είναι σκληρή. Εδώ άλλοι βγαίνουν και παίρνουν ένα σκυλάκι και λένε εγώ το βλέπω σαν παιδί μου. Το σκυλάκι δεν μπορεί να είναι παιδί. Δε μπορεί να υποκαταστήσεις ένα παιδί με το σκυλάκι. Το ζώο δεν είναι ισότιμο με τον άνθρωπο, μην τρελαθούμε. Μιλάς με έναν άνθρωπο που μένει με σκύλο. Εγώ διαφωνώ. Μιλάτε με έναν φιλόζωο άνθρωπο που έχει μεγαλώσει με σκυλιά. Με βλέπετε με τη Φούσκα όλο το 24ωρο, μόνο μαζί που δεν κοιμόμαστε. Δεν είναι μέλος της οικογένειας η Φούσκα. Οικογένειά μου είμαι εγώ και τα παιδιά μου και η μάνα των παιδιών μου, που είναι οικογένεια με τα παιδιά. Αυτό είναι οικογένεια. Δεν είναι μέλος της οικογένειας ένα ζώο», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας που στην αρχή έκανε μια ανακοίνωση για την υγεία του.

«Τι το έχεις το ζώο μέσα στο σπίτι του; Βεβαίως και είναι μέλος της οικογένειάς σου. Τι είναι; Αντικείμενο, τσαντάκι, αξεσουάρ; Τι είναι;», του ανταπάντησε η Άρια Καλύβα, με τον παρουσιαστή να ξεκινά και να "ανάβει λαμπάκια".

«Εσύ αμφισβητείς αν αγαπάω το σκυλί μου; Σε παρακαλώ πάρα πολύ τώρα Άρια. Είναι τσαντάκι το σκυλί; Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Είναι ζώο, δεν είναι άνθρωπος. Τι να κάνουμε τώρα. Οι άνθρωποι με τους ανθρώπους… Τι να κάνουμε τώρα. Εγώ το γέννησα; Έχω DNA ίδιο με το σκυλί; Τι μου λες τώρα», της είπε φανερά εκνευρισμένος με την όλη συζήτηση.

«Υιοθέτησες ένα πλάσμα για να του προσφέρεις αγάπη, Γιώργο μου. Δεν αμφισβήτησε κανείς την αγάπη για να μην παρεξηγούμεθα. Βλέπω πως συμπεριφέρεσαι στην Φούσκα. Πρέπει να ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις αυτό που λες», ανέφερε στην συνέχεια με ανεβασμένη φωνή η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να της λέει πως: «Μην τα μπερδεύουμε όλα. Τα αισθήματα δεν πρέπει να βαφτίζονται με υπερβολικές λέξεις που για εμένα δημιουργούν και προβλήματα. Τι πάει να πει μέλος της οικογένειας το σκυλί; Το σκυλί είναι μέσα στην οικογένεια προφανώς, αλλά είναι δίπλα στην οικογένεια δεν είναι μέλος της. Το γέννησα το σκυλί και δεν το ξέρω η το έκανα μέσω παρένθετης μητέρας».

«Δηλαδή οι άνθρωποι που υιοθετούν, δεν αντιμετωπίζουν τα παιδιά σαν μέλη της οικογένειας; Αυτό λες», του είπε η Άρια Καλύβα.

Τότε ο παρουσιαστής σε έξαλλη κατάσταση της απάντησε «Τα παιδιά είναι άνθρωποι και όχι ζώα. Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει και το κάνεις πολλές φορές. Δεν αγαπάω τα ζώα; Έλα Θεέ και Κύριε τώρα. Ξαφνικά άλλο θέμα να δημιουργήσουμε. Να με βγάλεις ότι δεν αγαπάω και τα ζώα που έχω μεγαλώσει με ζωάκια. Αχ Θεέ μου τι τραβάω...» και η συζήτηση τους σταμάτησε εκεί με τον ίδιο να πιάνει το κεφάλι του.

Νωρίτερα ξέσπασαν σε κλάματα στο Πρωινό - «Ανατριχιάζω! Παίρνει τη γόπα από κάτω» είπε ο Λιάγκας σοκαρισμένος