Σπύρος Μαρτίκας: «Στο Survivor έχω διακρίνει την μαχήτρια της ζωής, τον ηλίθι@ και την πονηρή! Η Μαρία...» - "Κόλαφος" ξανά για την Αντωνά

Η απάντηση για τη δήλωση "δεν την αναγνώρισα χωρίς μακιγιάζ" που έκανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σπύρος Μαρτίκας: «Στο Survivor έχω διακρίνει την μαχήτρια της ζωής, τον ηλίθι@ και την πονηρή! Η Μαρία...» -

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 24/1 στο πλατό της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, ώστε να συζητήσει μαζί με τους συνεργάτες της Ελένης Τσολάκη για όσα συμβαίνουν στο Survivor. Ο φαρμακοποιός, λοιπόν, δεν "μάσησε" τα λόγια του, για άλλη μία φορά.

Σχολίασε τις στρατηγικές των παικτών, με έντονους χαρακτηρισμούς, ενώ απάντησε και για την δήλωση που έκανε για την Μαρία Αντωνά, πως είναι αγνώριστη χωρίς μακιγιάζ, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη (δείτε εδώ πώς του απάντησε).

Η απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα για την "επίθεση" προς τη Μαρία Αντωνά στο Survivor

«Έχω διακρίνει, μετά το χθεσινό επεισόδιο, τρεις χαρακτήρες. Την πραγματική μαχήτρια της ζωής, τον ηλίθι@ και την πονηρή. Η μαχήτρια είναι η Δώρα, που πέφτουν όλοι και την ψηφίζουν, ο ηλίθι@ς είναι ο Φάνης, ο οποίος ψηφίζει τη Δώρα που έχει ζητήσει συγγνώμη και την ξαναψηφίζει ενώ τη ζητάει μαζί του στα flag race για να κερδίζουν. Το κάνει γιατί είναι ηλίθι@ς. Ο ηλίθι@ς είναι απρόβλεπτος. Κρίνω την συμπεριφορά μόνο απέναντι στο παιχνίδι, να ξεκαθαρίσω. Είναι ηλίθι@ στρατηγική. Και υπάρχει και η πονηρή, στην οποία απάντησε χθες ο Σάββας και υποκλίνομαι στη μαγκιά του γιατί βάζει πάνω από τις φιλίες τη δικαιοσύνη και την αδικία, η Μαρία Αντωνά. Ψηφίζει την Όλγα, που για μένα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Να χαίρεται την οικογένειά της», είπε αρχικά.

Και έπειτα εξήγησε για την δήλωση που έκανε για την δημοσιογράφο: «Δεν έθιξε και δεν προσέβαλε κανείς την καλαισθησία κάποιου. Μη δημιουργούμε εντυπώσεις, οι οποίες δεν μπορούν να προκύψουν από κανένα λεγόμενό μου. Ήρθα 12 κιλά πιο αδύνατος, με μούσια ναυαγού, δεν με αναγνώρισαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου μου είπε "τρόμαξα να σε γνωρίσω". Έπρεπε να παρεξηγηθώ;

Αν κάτι αρέσει σε εμένα μπορεί να μην αρέσει σε εσάς και το αντίθετο. Είναι τελείως υποκειμενικό. Ήταν ένα αυθόρμητο περιστατικό. Ήμασταν στην πρεμιέρα και όλοι πάθαμε σοκ. Με ρώτησαν "πώς την είδα την Αντωνά" και απάντησα. Δεν μπορώ να πω ψέματα.

Δεν θα γινόμουν έξαλλος αν έλεγαν για τη Βρισηίδα πως είναι χωρίς μακιγιάζ. Δεν θα έδινα σημασία. Έχω λόγο να γίνω έξαλλος; Δεν έχω, ίσως κάποιος άλλος έχει. Με ρώτησαν συγκεκριμένα πράγματα και είπα ότι δεν την γνώρισα. Και δεν είναι κακό να μη γνωρίζω κάποιον. Ήταν κάτι αυθόρμητο στο οποίο όλοι συμφώνησαν και όλοι παραδέχτηκαν. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά από αυτόν τον ντόρο που έγινε. Δεν προσβάλλαμε κανέναν. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις από εκεί που δεν υπάρχουν; Ξεφεύγει η κριτική και το σχόλιο από την πραγματικότητα. Θεωρείς "πυροβολημένους" κάποιους που δεν αναγνώρισαν κάποιους, Ποσειδώνα μου; Δεν θέλω να διαφωνείς σε κάτι λογικό. Δεν την αναγνώρισα απλά γιατί δεν υπήρχε το μακιγιάζ. Περιμένατε από τον Μαρτίκα να σας πει για την αξία του μακιγιάζ;».

Ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση, τότε, με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος προσπαθούσε να του εξηγήσει πως δεν σχολίασε την στρατηγική της, αλλά την εμφάνισή της και πως αυτό ήταν προσβλητικό, με τον ίδιο να συνεχίζει:

«Ο Άρης Σοϊλέδης αντέδρασε μέσα από τα 10 ψεύτικα προφίλ που έχουν δημιουργήσει. Άσε εμένα να τα ξέρω αυτά. Εκείνος και η Αντωνά πρόσβαλαν παίκτες και γυναικείες υπολήψεις, λάμβαναν εξώδικα και παραλίγο αγωγές για ψέματα που δημοσίευαν. Αυτοί δεν είναι μισογύνηδες;», ενώ όταν ρωτήθηκε εάν μίλησε με τον ποδοσφαιριστή μετά από όσα είπε, απάντησε: «Δεν έχω λόγο να μιλήσω με κανέναν...».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 24/1 - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε