Survivor spoiler 24/1: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler 24/1: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Το Survivor έχει επιστρέψει δυναμικά εδώ και ένα μήνα περίπου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και μπορεί να μετράει λίγες εβδομάδες στον αέρα, ωστόσο, έχει καταφέρει να συζητιούνται οι τσακωμοί του και οι ίντριγκες ανάμεσα στους παίκτες, σχεδόν και όλες τις εκπομπές.

Η απόφαση της παραγωγής να βάλει στο παιχνίδι τον Αλέξη Παππά ήταν πολύ καλή ιδέα, αφού από τα πρώτα επεισόδια δημιούργησε χαμό. Η είσοδος μάλιστα του Λαμάϊ στους Μαχητές, άναψε περισσότερο τα αίματα (δείτε έναν από του τσακωμούς τους).

Πέρα από τις εντάσεις ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί και η αλλαγή στην αποχώρηση. Φέτος το κοινό δεν έχει κανένα λόγο και μετράει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Κάθε εβδομάδα βγαίνουν 3 υποψήφιοι μέσα από την ψηφοφορία και ο τέταρτος βγαίνει από τον MVP παίκτη.

Για αυτή την εβδομάδα (δείτε τα 23/1 highlights) πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Κρίση Καθάργια. Στην δεύτερη ψηφοφορία ήταν ντέρμπι ανάμεσα σε Όλγα και Μαρία, με την Όλγα Πηλιάκη τελικά να βγαίνει από την κάλπη. Χθες Τρίτη 23/1 υποψήφια βγήκε η Δώρα Νικολή, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα που ήταν MVP ψήφισε την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Ποια από τις 4 θα αποχωρήσει από το Survivor;

Όλγα Πηλιάκη και Δώρα Νικολή είναι σίγουρα από τις 4 κοπέλες οι πιο δυνατές αγωνιστικά, άρα θεωρούμε πως είναι safe και θα κρατήσουν τις θέσεις τους στο Survivor για ακόμα μια εβδομάδα.

Το παιχνίδι λοιπόν που θα παίξουν θα κριθεί ανάμεσα στην Κρίστη Καθάργια και την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Το βάρος λοιπόν φαίνεται πως πέφτει προς την Κρίστη που σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες - αλλά όχι επιβεβαιωμένες - είναι αυτή που θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Εκτός της αποχώρησης απόψε ωστόσο, ανατρεπτικό θα είναι όλο το επεισόδιο. Ο Βολικάκης θα κάνει μια αποκάλυψη "βόμβα" για την Διάσημη ομάδα και θα ξεφτιλίσει Αλέξη Παππά και Ασημίνα Χατζηανδρέου - δείτε εδώ το trailer.

Survivor Κρίστη Καθάργια