Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Βασίλη Στίγκα: «Μπράβο του που σπρώχνει τόσο, μύρισε η τεστοστερόνη μέσα στο βουλευτήριο...»

«Τι αγοραία ομιλία ήταν αυτή;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Βασίλη Στίγκα: «Μπράβο του που σπρώχνει τόσο, μύρισε η τεστοστερόνη μέσα στο βουλευτήριο...»

Τις δηλώσεις του προέδρου των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης 24/1, μέσα από την εκπομπή του Το Πρωινό. Υπενθυμίζουμε ότι στην ομιλία του μέσα στην Βουλή, αναφέρθηκε τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Σε λίγο θα αρχίσουμε οι straight να νιώθουμε ενοχές επειδή δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι. Βεβαίως μας κατηγορούν όλοι ότι είμαστε ομοφοβικοί. Από που και ως που; Γιατί είμαστε από αυτούς που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν; Για όνομα του Θεού. Θα φτάσουμε να ντρεπόμαστε...» είχε αναφέρει ο Βασίλης Στίγκας κατά την ομιλία του (δείτε εδώ την συνέντευξη που είχε δώσει στον Γιώργο Λιάγκα).

Δείτε εδώ:

Η σκληρή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Βασίλη Στίγκα

«Εγώ θα πω να προσέξει ο κ. Στίγκας από το πολύ σπρώξιμο, μην ρίξει κανένα τοίχο μπροστά του. Σπρώξε, σπρώξε, σπρώξε μην πέσει και κανένας τοίχος μπροστά. Μπράβο του που σπρώχνει τόσο ο κ. Στίγκας, εμείς δεν μπορούμε.

Χθες μύρισε η τεστοστερόνη των Σπαρτιατών μέσα στο βουλευτήριο, αναδύθηκε η μυρωδιά της τεστοστερόνης των Σπαρτιατών. Και εγώ ετεροφυλόφιλος είμαι, αλλά τέτοια αντρίλα να σπρώχνω, βαρβατίλα και τα λοιπά δεν την έχω. Κρίμα να μην μοιάσω κι εγώ στους ένδοξους Ελληναράδες, που σπρώχνουν και δεν τους σπρώχνουν. Είναι ντροπή.

Να ακουστεί πισωγλέντηδες μέσα στο βουλευτήριο; Σπρώχνουμε και δεν σπρώχνουν όπως άλλοι. Από που κι ως που τεκμαίρεται ότι ο ομοφυλόφιλος είναι παιδόφιλος; Τι αυθαίρετες τοποθετήσεις είναι αυτές που διχάζουν; Ακόμα και ακραίοι αρχιερείς δεν έχουν ταυτίσει την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία. Δεν έχουν μιλήσει για σπρωξίματα από μπρος κι από πίσω και πισωγλέντηδες.

Τι αγοραία ομιλία ήταν αυτή; Τι χυδαίες λέξεις που χρησιμοποίησε; Επειδή τον έχω γνωρίσει, έχω πάντα τη λογική ότι όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται στο δημόσιο βίο και να κατακρίνονται ή να επικρίνονται ανάλογα αν είναι σωστές ή λανθασμένες, είναι κι ένας ευγενής άνθρωπος. Μου κάνει εντύπωση κι απορώ» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.