Άρης Σοϊλέδης: «Έχω τρελαθεί! Δεν μου αρέσουν αυτά που βλέπω» - Έξαλλος για την Αντωνά και τον Γκέντσογλου στο Survivor

Τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ τους πίσω από τις κάμερες;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: «Έχω τρελαθεί! Δεν μου αρέσουν αυτά που βλέπω» - Έξαλλος για την Αντωνά και τον Γκέντσογλου στο Survivor

Στο χθεσινοβραδινό (23/1) επεισόδιο του Survivor ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος μέχρι στιγμής έμενε μακριά από στρατηγικές και ίντριγκες, ξέσπασε μπροστά σε όλους, υποστηρίζοντας πως πίσω από την πλάτη του συμβαίνουν διάφορα πράγματα, βάζοντας στο στόχαστρο και την Μαρία Αντωνά, κατηγορώντας την πως προσπάθησε να κατευθύνει την ψηφοφορία και να ψηφιστεί ο ίδιος, παρόλο που είναι τραυματίας, ώστε να την γλιτώσει εκείνη και να μη βγει στον τάκο (δείτε εδώ όλα τα highlights).

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος παρακολουθούσε από την αρχή το ριάλιτι, αφού η μέλλουσα σύζυγός του συμμετέχει σε αυτό, προχώρησε σε κάποια stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απορημένος για όσα μπορεί να συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες με την καλή του, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του.

Οι αναρτήσεις του Άρη Σοϊλέδη για την Μαρία Αντωνά και τον Σάββα Γκέντσογλου στο Survivor

«Ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω, γιατί έχω μπερδευτεί! Τι εννοεί ο Σάββας "συγγνώμη, αλλά όλο αυτό το παιχνίδι πίσω από την πλάτη μου δεν μου αρέσει"; Τι έκανε η Μαρία στον Σάββα; Κάτι δεν έχω καταλάβει;», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Μου έχετε στείλει αρκετά μηνύματα και λέτε ο καθένας κάτι διαφορετικό. Η δική μου η άποψη είναι ότι η Μαρία ψήφισε τον Αλέξη λέγοντας ότι "είσαι πάρα πολύ καλός παίκτης και ότι και να πας στη μονομαχία, αποκλείεται να φύγεις, ειδικά απέναντι στον Rob", κάτι που έχει μία λογική. Τώρα το τι μπορεί να έχει γίνει με τον Σάββα... Δεν μπορώ να καταλάβω. Πραγματικά! Έχω τρελαθεί! Δεν μου αρέσουν αυτά που βλέπω όμως. Δεν μου αρέσουν!».

Δείτε επίσης: Σπύρος Μαρτίκας: «Στο Survivor έχω διακρίνει την μαχήτρια της ζωής, τον ηλίθι@ και την πονηρή! Η Μαρία...» - "Κόλαφος" ξανά για την Αντωνά

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε (24/1) τελικά

Για αυτή την εβδομάδα πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Κρίση Καθάργια. Στην δεύτερη ψηφοφορία ήταν ντέρμπι ανάμεσα σε Όλγα και Μαρία, με την Όλγα Πηλιάκη τελικά να βγαίνει από την κάλπη. Χθες Τρίτη 23/1 υποψήφια βγήκε η Δώρα Νικολή, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα που ήταν MVP ψήφισε την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Όλγα Πηλιάκη και Δώρα Νικολή είναι σίγουρα από τις 4 κοπέλες οι πιο δυνατές αγωνιστικά, άρα θεωρούμε πως είναι safe και θα κρατήσουν τις θέσεις τους στο Survivor για ακόμα μια εβδομάδα.

Το παιχνίδι λοιπόν που θα παίξουν θα κριθεί ανάμεσα στην Κρίστη Καθάργια και την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Το βάρος λοιπόν φαίνεται πως πέφτει προς την Κρίστη που σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες - αλλά όχι επιβεβαιωμένες - είναι αυτή που θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Εκτός της αποχώρησης απόψε ωστόσο, ανατρεπτικό θα είναι όλο το επεισόδιο. Ο Βολικάκης θα κάνει μια αποκάλυψη "βόμβα" για την Διάσημη ομάδα και θα ξεφτιλίσει Αλέξη Παππά και Ασημίνα Χατζηανδρέου - δείτε εδώ το trailer.

Survivor Κρίστη Καθάργια