Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Δεν γίνεται δύο άνδρες να μεγαλώσουν ένα παιδί, είναι αμάρτημα....» - Η τοποθέτησή του για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Με πολύ σεβασμό η εκκλησία θέλει να τους προστατεύσει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Δεν γίνεται  δύο άνδρες να μεγαλώσουν ένα παιδί, είναι αμάρτημα....» - Η τοποθέτησή του για τα ομόφυλα ζευγάρια

Την άποψή του για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, εξέφρασε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, το πρωί της Τετάρτης 24/1, στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Το συγκεκριμένο θέμα, έχει συζητηθεί αρκετά και πολλοί είναι οι επώνυμοι που θέλησαν να τοποθετηθούν είτε ύπερ είτε κατά του νομοσχεδίου (δείτε εδώ). Ο επιχειρηματίας τόνισε, μεταξύ άλλων το πόσο σημαντική είναι η υπάρξη του πατέρα και της μητέρας στην οικογένεια.

Η τοποθέτηση του Αργύρη Παπαργυρόπουλου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Εγώ συμφωνώ απόλυτα με την εκκλησία που πιστεύω ότι το βλέπει με σεβασμό και αγάπη και προσπαθεί να τους προστατέψει. Αν θέλετε να σας πω και τη γνώμη μου, έχω πάρα πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια την εξέλιξη, ίσως έχω προλάβει και το πρώτο gay bar στο Μεταξουργείο. Βλέπω ότι η πολιτεία δεν τους έχει στερήσει κάτι ούτε ότι τους έχει υποβαθμίσει. Δεν τους στέρησε κάτι. Ποιο είναι το πρόβλημά τους. Με πολύ σεβασμό η εκκλησία θέλει να τους προστατεύσει» είπε αρχικά.

«Εγώ με πολύ αγάπη και σεβασμό θέλω να προστατεύσω. Δεν γίνεται με τίποτα δύο άνδρες να μεγαλώσουν ένα παιδί. Ούτε δύο γυναίκες. Είναι αμάρτημα. Θέλει τη μανούλα του και τον πατέρα του το παιδάκι. Πώς θα μεγαλώσει; Πώς θα βγει στην κοινωνία αυτό το παιδί;» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι πρόσφατες δηλώσεις για την υγεία του

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο το 2024 να είναι τυχερό και πάνω από όλα, υγεία. Είναι η πρώτη μέρα μετά το νοσοκομείο που βγαίνω έξω. Θεώρησα λόγο της ημέρας να έρθω από εδώ να κάνω τον σταυρό μου στην εκκλησία. Όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή τραβάει ένα λούκι. Πέρασα κι εγώ το δικό μου λούκι. Πιστεύω η καινούρια χρονιά να φέρει γούρι σε όλους» ανέφερε αρχικά.

Για τον αν ήταν δύσκολες οι στιγμές, ο επιχειρηματίας απάντησε: «Πλάκα κάνεις; Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν με βλέπεις πώς έχω γίνει; Από ό,τι μου είπαν και οι γιατροί, ήμουν κάπως γυμνασμένος, ήμουν και αδύνατος και αυτό βοήθησε πολύ. Τις ημέρες των γιορτών ήμουν στο σπίτι με τα παιδιά μου και φίλους που ήρθαν. Ήρθε ο Νάσος από το εξωτερικό, θα ξαναφύγει».

«Πήγα να κάνω μια απλή εγχείρηση για κήλη. Έκανα το χειρουργείο, όλα καλά πήγα σπίτι μου, κάθισα μια μέρα μέσα και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν ειλεός. Πολύ τυχερός στάθηκα. Την άλλη μέρα το κατάλαβα γιατί στο χειρουργείο μπήκα στη 1 το βράδυ. Τέλος καλό, όλα καλά».

Δείτε εδώ το βίντεο: