Η Ιωάννα Μάνδρου απαντά στον Άκη Παυλόπουλο: «Ήταν μία υπερβολή και δεν έχει καμία βάση...»

«Εγώ συμφωνώ με το νομοσχέδιο, όπως και με το σύμφωνο συμβίωσης...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Ιωάννα Μάνδρου απαντά στον Άκη Παυλόπουλο: «Ήταν μία υπερβολή και δεν έχει καμία βάση...»

Αντιδράσεις προκάλεσε το ερώτημα του Άκη Παυλόπουλου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, σε συζήτηση που είχε με τη δικαστική δημοσιογράφο Ιωάννα Μάνδρου και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη, με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Αν αύριο εγερθεί ένα ζήτημα που θα λέει, γιατί τα αδέλφια, μεταξύ τους, αν αυτό νιώθουν, να μη μπορούν να συνάψουν σχέση, να συμβιώσουν, να έχουν ερωτικές σχέσεις; Εάν προκύψει ένα τέτοιο θέμα, θα αλλάξει τη δική σου οικογένεια, ή τη δική μου ή του Δημήτρη (Οικονόμου) ή του κ. Πλεύρη; Λένε ότι ανοίγουν προηγούμενα. Αυτό λέει η Εκκλησία, "εδώ", λέει, "παιδιά πάμε να κανονικοποιήσουμε το μη κανονικό" ...» είπε ο δημοσιογράφος.

Η απάντηση της Ιωάννας Μανδρού στην εκπομπή Super Κατερίνα

Το θέμα αυτό συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης 24/1, στην εκπομπή Super Κατερίνα. Εκεί έδωσε την απάντησή της η Ιωάννα Μάνδρου η οποία χαρακτήρισε την ερώτηση του Άκη Παυλόπουλου αβάσιμη και υπερβολική (δείτε εδώ τι είχε πει για την υποθεση του Blue Horizon).

«Ο συνάδελφός μου διατύπωσε μία ερώτηση ή ένα ενδεχόμενο το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει. Νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό το νομοσχέδιο με μία τέτοια εκδοχή. Αυτό το νομοσχέδιο με δύο λόγια δίνει το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους να συνάπτουν και πολιτικό γάμο και δίνει δυνατότητα στα παιδιά που ζουν με ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Ήταν μία υπερβολή και δεν έχει καμία βάση. Εγώ συμφωνώ με το νομοσχέδιο, όπως και με το σύμφωνο συμβίωσης...» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο: