Blue Horizon: «Ας τον εσπρώχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλοτσιές» - Παροξυσμός με τη δήλωση της Ιωάννας Μάνδρου

Αναφορικά με τον 36χρονο άνδρα που έχασε τη ζωή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Blue Horizon: «Ας τον εσπρώχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλοτσιές» - Παροξυσμός με τη δήλωση της Ιωάννας Μάνδρου

Ανείπωτη θλίψη και οργή έχει προκαλέσει ο θάνατος του 36χρονου άνδρα, που προσπάθησε να μπει το βράδυ της Τρίτης 5/9 στο Blue Horizon, όταν άνδρας από το πλήρωμα τον πέταξε στη θάλασσα, καταλήγοντας εκεί.

Η αποτρόπαια αυτή πράξη έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη! Παράλληλα κυκλοφορούν από το πρωί της Τετάρτης (6/9) δηλώσεις των συγγενών του 36χρονου, η ανακοίνωση της attica group και οργισμένες αναρτήσεις του κόσμου, που ενημερώνεται για το συμβάν (δείτε εδώ τι θα συμβεί με την κηδεία του).

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μάνδρου για το θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon

Η Ιωάννα Μάνδρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Σήμερα'', κάνοντας δηλώσεις επί του θέματος. Η ίδια καταδίκασε το θάνατο του ανθρώπου ως ''κτηνωδία'' ωστόσο η παρακάτω δήλωση ήταν παντελώς άστοχη, καθώς η βία δεν είναι τρόπος αντιμετώπισης ακόμα και ενάντια στην παράβαση.

«Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του για αυτό το πράγμα; Τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα, που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές, ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο, ας του βάζαν πρόστιμο, ας του ασκούσαν δίωξη στον εισαγγελέα, όλα εκτός από το να τον σκοτώσεις», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μάνδρου.

Ποιος ήταν ο 36χρονος

Με καταγωγή από το Λασίθι και μέλος 10μελής οικογένειας με οικονομικά προβλήματα. Ο 36χρονος άντρας που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (δείτε το εδώ) να σπρώχνεται από υπαλλήλους του πλοίου Blue Horizon στην θάλασσα διέμενε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου και εργαζόταν σε κατάστημα της περιοχής. Το όνομά του, Αντώνης Καργιώτης.

Ο Αντώνης Καργιώτης εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές για να στέλνει χρήματα στην οικογένειά του, αλλά ταξίδευε συχνά από την Κρήτη στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους. «Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο ο Αντώνης», δήλωσε ο αδερφός του με σπαραγμό στο Creta24.

«Ο αδερφός μου» συνεχίζει ο Νίκος, «ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερη δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».