Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Είναι κιμπάρης, γαλαντόμος δεν κάνουμε τσιγκουνιές!» - Τι δήλωνε 2 μήνες πριν το χλιδάτο γάμο της με τον Λεμονίδη

Το ποσό έφτασε τις 50.000 ευρώ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elizabethelechi_ - Instagram
elizabethelechi_ - Instagram

Την Τετάρτη 24/1 βγήκε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση της ΑΑΔΕ μέσα από την οποία γνωστοποιήθηκε πως γνωστό ζευγάρι ''πιάστηκε'' να φοροδιαφεύγει στον χλιδάο γάμο του, που απασχόλησε έντονα τα φώτα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο λόγος για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, καθώς η γνωστή επιχειρηματίας είχε αναφέρει πως το κόστος του μυστηρίου και της τελετής έφτασε τις 50.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε παραχωρήσει δύο μήνες πριν από το γάμο της συνέντευξη στο Mega Καλημέρα με την ίδια να αναλύει το πόσο ''κιμπάρης'' είναι ο σύζυγός της και πως είχαν ονειρευτεί να ένα χλιδάτο γάμο, ο οποίος και πραγματοποιήθηκε.

Τι δήλωνε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το κόστος του γάμου της πριν το μυστήριο

«Όλοι μου στέλνουν, ότι θα μου πάρει τη θέση ο Νεκτάριος μου, ο σύζυγός μου, ότι θα γίνει influencer. Το ζω και αυτό! Του έχουν κάνει πολλά αιτήματα, πολλές γυναίκες και άμα καμία του στείλει μήνυμα του απαντάω εγώ «Είμαι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι Λεμονίδου αγάπη μου, όλα καλά;». Κόστισε ο γάμος τώρα δε θέλω να σου πω, δε θέλω να τα ακούει τώρα και ο Νεκτάριος, γιατί του έχω πει και λίγο ψέματα. Έχει ξεπεράσει τις 30.000 ευρώ κάπου κοντά στις 50.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης, γαλαντόμος δεν κάνουμε τσιγκουνιές για να είμαι ειλικρινής δε μου έχει ποτέ όχι. Μου τα κάνει όλα, αλήθεια σου λέω, με έχει βασίλισσα», είχε πει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Mega Καλημέρα

Τα σχόλια της για τον χλιδάτο γάμο

«Αυτή, που θα με βάψει η make up artist της Ναόμι Κάμπελ. Φυσικά και δε θα δείξω στον γαμπρό το νυφικό, όμως εγώ έχω δει το γαμπριάτικο το κοστούμι, γιατί το διάλεξα εγώ, θα είναι μπλε σκούρο. Θα μπούμε με τραγούδι των Vegas και βασικός τραγουδιστής θα είναι ο Τριαντάφυλλος.

Με συγκινεί στον Νεκτάριο, ότι μου έχει πει ότι θέλει να γίνω η μητέρα των παιδιών του, μέσα σε μία εβδομάδα. Ο σύντροφός μου στην αρχή είχε μπλοκάρει με τη δημοσιότητα, δεν έχει συνηθίσει τον εαυτό του να κοσμείται στα περιοδικά. Τώρα έχει συνηθίσει, έχει καταλάβει ποια είμαι. Υπάρχουν στιγμές, που μου λέει, αγάπη μου, είμαι διάσημος;

Μου αγόρασε αμάξι, γιατί του έλεγα θέλω ένα τζιπ και μου αγόρασε ένα αμάξι και έγινε αυτό την Παρασκευή. Την έβαλα την κοτρόνα μου, του είχα δώσει οδηγίες, ήθελα να είναι τεράστιο. Η τιμή του μονόπετρου ήταν ένα υπέρογκο ποσό, κόστισε 13.500 ευρώ», είχε πει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πριν από δύο μήνες στο Fay's Time.