Νίκος Συρίγος: «Ξέρω τι είπε, θα τα πούμε στη σύσκεψη...» - Η απάντησή του στις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

«Να σταματήσουμε να σχολιάζουμε;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νίκος Συρίγος: «Ξέρω τι είπε, θα τα πούμε στη σύσκεψη...» - Η απάντησή του στις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

Την απάντησή του για τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου, έδωσε ο Νίκος Συρίγος, το πρωί της Τετάρτης 24/1, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό. Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια, μίλησε σήμερα στο Fay's Time, σχετικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του Γιώργου Νταλάρα, μετά από την συνέντευξη που ο ίδιος παραχώρησε στο Χαμογέλα και Πάλι, αλλά και την "επίθεσή" τους προς τους δημοσιογράφους αργότερα.

«Όταν ο Νίκος Συρίγος κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει πεσίματα. Κι εγώ θα ήθελα να είναι πιο εύκολες οι συνεντεύξεις...» είχε πει η παρουσιάστρια, σχετικά με τις δηλώσεις του συνεργάτη της Νίκου Συρίγου (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Η απάντηση του Νίκου Συρίγου στην Σίσσυ Χρηστίδου

«Ό,τι κάνουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη το κάνουν σε πολύ υψηλή ποιότητα και είναι κέρδος για τον πολιτισμό της χώρας... Να σταματήσουμε να σχολιάζουμε; Ό,τι ήταν να πει το είπε, το είπαμε και εμείς... είναι ένας φαύλος κύκλος πια. Ας σταματήσουμε. Ας αφήσουμε τον κάθε άνθρωπο να λέει ό,τι θέλει.

Ξέρω τι είπε η Σίσσυ, θα τα πούμε στη σύσκεψη. Είμαστε μια οικογένεια και την αγαπώ πολύ. Είμαστε όλοι μια χαρά. Μια χαρά ήταν όλα αυτά που είπε. Θα πω αλήθεια, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος με τα πεσίματα. Δεν θα το έκανα εγώ. Η αίσθηση που έχω για τη δημοσιογραφία είναι διαφορετική. Όλοι προσεγγίζουμε τη δημοσιογραφία αλλιώς. Ο Γιώργος Νταλάρας σέβεται περισσότερο τη δημοσιογραφία από κάθε δημοσιογράφο» ανέφερε ο Νίκος Συρίγος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα υπονοούμενα του Γιώργου Νταλάρα μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του

«Νομίζω από μεθαύριο, δεν ξέρω, θα βρω μία εκπομπή. Δεν είναι όλες οι εκπομπές κακές και θα πάω. Θα βρω μία πρωινή εκπομπή που θα έχει χορό και θα πάω να τους τρελάνω», είπε χαρακτηριστικά εκείνος, με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να του απαντά: «Θα φωνάξεις και εμένα;».

«Φυσικά θα πω. Θα πω, ποιος με έβαλε στο κόλπο; Θα πω η Άλκηστις και μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις. Μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις», συνέχισε ο Γιώργος Νταλάρας και η ίδια επισήμανε: «Έχω σιδερένια ψυχή, δεν καταλαβαίνω». Τότε ο ερμηνευτής, είπε: «Μα εκείνοι ξέρουν, στο σίδερο χτυπάνε. Ας είναι και πυρωμένα. Λοιπόν, τελειώσανε τα κόλπα, τελείωσαν όλα αυτά τα φοβερά. Πόσα όργανα έσπασες; Τρία, τέσσερα; Είδα, τι κάνεις; Γιατί τα χαλάς τα όργανα; Θα σε πάω στο metoo των οργάνων…» δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας στην ίδια εκπομπή.