Έκπληκτη η Ελένη Μενεγάκη με τον Αλέξη Κούγια: «Δεν τον νοιάζει να τα βάλει με όλους αλλά σηκώνει τα χέρια ψηλά για τα παιδιά του...»

Τα σχόλια της παρουσιάστριας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έκπληκτη η Ελένη Μενεγάκη με τον  Αλέξη Κούγια: «Δεν τον νοιάζει να τα βάλει με όλους αλλά σηκώνει τα χέρια ψηλά για τα παιδιά του...»

Την συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 24/1, στο Πρωινό, ο Αλέξης Κούγιας , σχολίασε το ίδιο μεσημέρι στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της. Ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε ανοιχτά για όλα.

«Τα παιδιά μου, είπαν ότι δεν θέλουν να ξαναπαντρευτώ και αν έκανα κι άλλο παιδί θα το σκότωναν» ανέφερε σε ένα σημείο της συνέντευξης του ο Αλέξης Κούγιας, το οποίο αποτέλεσε, αντικείμενο σχολιασμού για την παρουσιάστρια του MEGA (δείτε εδώ την συνέντευξη).

To σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

«Έχουμε μία εικόνα για τους ανθρώπους, έχω μια εικόνα για τον Αλέξη Κούγια. Κανένας όμως δεν μπορεί να λέει για έναν άνθρωπο αν δεν τον ζήσει. Και λες, ότι αυτός ο άνθρωπος που για τα θέλω του και τα πιστεύω του βγαίνει μπροστά και δεν τον νοιάζει να τα βάλει με όλους, σηκώνει τα χέρια ψηλά για τα παιδιά του. Δεν με εντυπωσιάζει γιατί ο κάθε γονιός... είναι αυτό που λέμε "μόνο εκεί δεν μπορώ να αντισταθώ". Εμένα μου έκανε πολύ εντύπωση γιατί μου έκανε πολύ κόντρα με τον ίδιο....» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της για τους γιους της

«Η εποχή που ζούμε σήμερα δεν έχει καμία σχέση με πριν από 20 χρόνια που έκανα το πρώτο μου παιδί. Όταν ο γιος μου πήγε Α΄Γυμνασίου, πριν 9 χρόνια δηλαδή, θυμάμαι να μου λέει "μαμά τώρα που θα πάω γυμνάσιο θα μου πάρεις κινητό;". "Ούτε να το σκέφτεσαι” του είπα. Δεν είναι θέμα ότι δεν είχα λεφτά να του πάρω, Μου έκανε εξωπραγματικό. Του το πήρα στη Β΄Γυμνασίου γιατί μου έλεγε "μα έχουν όλοι, είμαι ο μόνος που δεν έχει". Eντάξει κοντραριστήκαμε και αρκετά»

«Ρώτα με μετά στο δεύτερο. Α΄Γυμνασίου πριν ξεκινήσει το σχολείο "παιδί μου, πάρ΄το..." Μέσα στο σπίτι θα το δώσω, είναι διαθέσιμο για όλους. Όταν μου το πρωτοείπε όμως "είπα δεν είναι δυνατόν να μου λέει ένα παιδάκι 12 χρονών ότι θέλει κινητό". Εγώ στα 12 ανατρίχιασα, μου φάνηκε πολύ προχωρημένο» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη

Δείτε εδώ το βίντεο: