Αλέξης Κούγιας: «Στον πρώτο γάμο, σκοτώθηκε η τότε σύζυγός μου! Στον δεύτερο...» - Αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με την Βατίδου

«Έπιασα τον εαυτό μου να μη θέλω να γυρίσω σπίτι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας: «Στον πρώτο γάμο, σκοτώθηκε η τότε σύζυγός μου! Στον δεύτερο...» - Αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με την Βατίδου

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τετάρτη 24/1 και πέρα από την σπουδαία του καριέρα ως δικηγόρος και τις πολύκροτες υποθέσεις του, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, αποκάλυψε τον λόγο που οδηγήθηκε στον χωρισμό με την Εύη Βατίδου, μετά από τόσα χρόνια και δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί. Βέβαια, δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις και όταν ένιωσε αμήχανα σταμάτησε την κουβέντα, με τον Γιώργο Λιάγκα να πηγαίνει την συζήτηση στον γιο και την κόρη τους.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ο Αλέξης Κούγιας χώρισε με την Εύη Βατίδου

«Ποτέ δεν αναζήτησα στη ζωή μου ωραίες γυναίκες. Είμαι λάτρης της γυναίκας. Έχω τονίσει πολλές φορές ότι τις δύο φορές που πήγα στην εκκλησία, πήγα ερωτευμένος. Όταν έβλεπα μία κοπέλα η οποία είχε την προσωπική αξιοπρέπεια να προσέχει τον εαυτό της... Γιατί είναι αξιοπρέπεια να προσέχει τον εαυτό της, το ίδιο και το να καλλιεργείται.

Άρα, λοιπόν, υπήρξε ένας μύθος ότι εγώ κυνηγούσα ωραίες κοπέλες, μόνο και μόνο για να εμφανίζομαι με αυτές. Πάντοτε στο μυαλό μου ήταν ότι θα είμαι με μία, η οποία ναι μεν θα μου αρέσει σαν γυναίκα, όμως θα έχει παιδεία και αγωγή και έτσι πορεύτηκα στη ζωή μου», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Όμως όταν κάνεις κάποιες σχέσεις, μετά από λίγο καιρό καταλαβαίνεις αν περνάς ωραία με τον άλλο. Εάν δεν γελάω σε μία σχέση.... Στον πρώτο μου γάμο δεν πρόλαβα να χαρώ, γιατί σκοτώθηκε η τότε σύζυγός μου, παιδικός έρωτας. Στον δεύτερο γάμο, ο λόγος που δεν ήταν όπως τον ονειρεύτηκα, όπως οι γονείς μου που ήταν παντρεμένοι 50 χρόνια, ήταν ότι έλειπε το γέλιο. Στην αρχή ήταν πολύ ωραία τα πράγματα. Στην πορεία έπιασα τον εαυτό μου να μη θέλω να γυρίσω σπίτι. Δεν ήθελα να λέω ψέματα και αποδεχόμουν να κάνω δίκες στην περιφέρεια, για να φεύγω με το αυτοκίνητο το βράδυ και να κοιμηθώ το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο, που δεν μου άρεσε ποτέ».

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: «Είπε τέτοιο πράγμα;» - Η αμηχανία του στην κάμερα όταν έμαθε για τη δήλωση της Εύης Βατίδου περί μονογονεϊκής οικογένειας των παιδιών της

Στην ερώτηση αν εκείνος ζήτησε να χωρίσουν, απάντησε: «Αυτά είναι θέματα που δεν θα ήθελα να συζητήσω ποτέ. Είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να πω για ποιους λόγους χωρίσαμε με την Εύη Βατίδου. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, είναι αδικημένη, γιατί είναι ιδιαίτερα καλλιεργημένο παιδί, με ιδιαίτερες σπουδές κλασικού μπαλέτου στο Λονδίνο, η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα. Ήταν η ωραιότερη κοπέλα της εποχής και παραμένει. Δεν θέλω ποτέ να μιλήσουμε για το τι συνέβη» (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο και όσα εξομολογήθηκε για εκείνη).