Μαίρη Συνατσάκη: Δεν άφηνε λεπτό από την αγκαλιά της τη μικρή Ολίβια - Βόλτα στα μαγαζιά με το καρότσι και την κόρη της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Δεν άφηνε λεπτό από την αγκαλιά της τη μικρή Ολίβια - Βόλτα στα μαγαζιά με το καρότσι και την κόρη της

Η Μαίρη Συνατσάκη αποτελεί το πρότυπο των μαμάδων, που έχουν αποκτήσει το παιδάκι τους και παράλληλα συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της παλιάς τους ζωής - χωρίς ωστόσο να αφήνουν έξω από αυτή το μωρό της.

Πρόσφατα λοιπόν, η influencer εντοπίστηκε από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να κάνει τα ψώνια της στη Γλυφάδα έχοντας άλλοτε στην αγκαλιά της και άλλοτε στο καρότσι, την μικρή Ολίβια (δείτε εδώ τις αλλαγές στο σπίτι της μετά τη γέννηση της μικρής).

Η βόλτα της Μαίρης Συνατσάκη για ψώνια με την κόρη της, Ολίβια

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν είχε αντιληφθεί την ύπαρξη του φακού και έτσι συνέχιζε ήρεμη τη βόλτα της. Να τονίσουμε εδώ, πως η Ολίβια ήταν και εκείνη ήρεμη στο καρότσι της με τη μητέρα της να την έχει ντύσει στα ροζ - γαλάζια.

Μαίρη Συνατσάκη - Μωρό
Μαίρη Συνατσάκη - Ολίβια

Μαίρη Συνατσάκη - Ολίβια

Η απάντηση της Συνατσάκη για την δήλωση της σχετικά με το φύλο της μικρής Ολίβιας

«Μάλλον αυτό που έχω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου πολλές φορές το επικοινωνώ με λέξεις που δεν είναι σωστές. Ίσως αν έλεγα ότι θα αποδεχτώ το παιδί μου όπως θέλει να είναι να είχε καλύτερη αποδοχή σαν ατάκα. Χρειάστηκε πολύ για να εξηγήσω τι εννοώ. Με ενδιαφέρει βασικά να μιλήσω για την αποδοχή. Δεν θέλω να ξενίζω με αυτό που πω γιατί στην ουσία είναι αγάπη και αποδοχή. Το απόσταγμα είναι πλήρης αποδοχή σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος να είναι. Εγώ θα είμαι εκεί», είχε πει η Μαίρη Συνατσάκη.

Το απόσπασμα είχε προβληθεί στην εκπομπή Happy Day στον Alpha.