Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Επιτέλους βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

«Αυτά που θέλω να μείνουν κρυφά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Επιτέλους βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, βρέθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, το πρωί της Τετάρτης 24/1. Ο ηθοποιός, μίλησε για την προσωπική του ζωή και την οικογένεια του. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του Γιώργου Νταλάρα αλλά και στον θάνατο του αγαπημένου του φίλου, Χάρη Κωστόπουλου (δείτε εδώ την σπαρακτική αναρτησή του).

Όλα όσα είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

«Δυστυχώς φεύγουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να φεύγουν. Φεύγει το σώμα τους αλλά η ψυχή τους είναι εδώ και μας συντροφεύει πάντα. Ο Χάρης ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου που έχει διδάξει ηθική. Σπουδαίος Έλληνας, λαϊκός φιλόσοφος ο οποίος υπηρέτησε το θεσμό της οικογένειας, της καλοσύνης και της αξιοπρέπειας.

Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν είναι καλά, απλά δεν περίμενα να είναι τόσο ραγδαία η κακή του εξέλιξη. Έφυγε ο Βασίλης Καρράς, έφυγε ο Χάρης Κωστόπουλος, θα δούμε και ο Θεός μαζί μας…» είπε για τον Χάρη Κωστόπουλο.

«Υπάρχει μια γενική αγένεια νομίζω κάποιες φορές. Εγώ δεν θα κρίνω ούτε τους δημοσιογράφους, ούτε τους εργαζόμενους. Όταν είναι κάτι που με αφορά θα μιλήσω προς το παρόν είναι ένα θέμα που δεν με αφορά. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που αυτά που θέλω να μείνουν κρυφά, ”δίνω τυράκι”. Ξέρω να κρατάω τη θέση μου και στην προσωπική μου ζωή, δεν δίνω δικαιώματα. Κάποιες φορές που έχουν υπερβεί τα όρια, κουβέντιασα μαζί τους και λύθηκε το θέμα, μου είπαν και συγνώμη.

Η κατάσταση τώρα με τα σοσιαλ είναι ανεξέλεγκτη, ο καθένας γράφει ότι θέλει και μένει ατιμώρητος, δυστυχώς. Σε αυτό το θέμα θα πρέπει να επέμβει νομίζω το κράτος για να γίνουν νόμοι. Οι οποίοι νόμοι θα τιμωρούν ανθρώπους που συκοφαντούν, για να μπουν φυλακή, για εμένα αυτοί είναι κακοποιοί» πρόσθεσε σε άλλη σημείο.

«Όλα μου τα παιδιά είναι πολύ ισορροπημένα, εργαζόμενα και οι μανάδες τους έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά και εγώ όσο μπορούσα. Η εγγονή μου είναι η γυναίκα της ζωής μου, είναι υπέροχο που με λέει παππού. Επιτέλους βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου, είναι η εγγονή μου. Τα μικρά παιδιά δίνουν ώθηση και φως στην ζωή μας» είπε μεταξύ άλλων για την οικογένεια του.

Δείτε εδώ το βίντεο: