Άδωνις Γεωργιάδης & Ευγενία Μανωλίδου: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση με την Καλομοίρα και τον Γιώργο Μπούσαλη

Η τυχαία τους συνάντηση στο εξωτερικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψαν στο Παρίσι, όπου ο υπουργός Υγείας εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Σύνοδο των Υπουργών Υγείας του Ο.Ο.Σ.Α.. Εκεί βρέθηκαν και η Καλομοίρα (η οποία είχε εξαφανιστεί από τα socia media μετά από μία αινιγματική ανάρτηση) με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, για να παρακολουθήσουν το show μόδας που είχε ετοιμάσει η Σίλια Κριθαριώτη με τις δημιουργίες της.

Τα δύο ζευγάρια, λοιπόν, λίγο πριν αποχωρήσουν, οι πρώτοι για την Ελλάδα και οι δεύτεροι για την Αμερική, συναντήθηκαν τυχαία στο αεροδρόμιο και αφού χαιρετήθηκαν και συζήτησαν για λίγο, τράβηξαν και μία αναμνηστική φωτογραφία, την οποία ο πολιτικός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγο αργότερα.

Η φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη με την Ευγενία Μανωλίδου, την Καλομοίρα και τον Γιώργο Μπούσαλη

«Το καλό συναπάντημα…στο αεροδρόμιο στο Παρίσι επιστρέφοντας με την @manolidoue από την σύνοδο των Υπουργών Υγείας του Ο.Ο.Σ.Α πέσαμε πάνω στην @itskalomira και τον Γιώργο. Χαρούμενο ζευγάρι, φανταστικοί άνθρωποι!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like και σχόλια στο λεπτό.

Η τρυφερή ανάρτηση από την ορκωμοσία του Υπουργού

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέλαβε το Υπουργείο Εργασίας και χθες Πέμπτη 4/1 ορκίστηκε. Στο πλευρό του βράχος, στάθηκε η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, ενώ το παρών στην ορκωμοσία έδωσαν και οι δυο του γιοι, Περσέας και Αλκαίος.

Μάλιστα, η πρώην παρουσιάστρια και συνθέτρια κλασσικής μουσικής, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την ορκωμοσία του συζύγου της.

«Συγχαρητήρια @adonis_georgiadis, @domna_michailidou , @lytrivi και καλή θητεία στα νέα σας καθήκοντα. Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό @kyriakos_ για την εμπιστοσύνη του. Πάντα κοντά σου @adonis_georgiadis», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μου φόρτωσαν και μια κυρία, της ζητώ συγγνώμη! Η σχέση μου με την Ευγενία δεν...» - Η αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη για τον γάμο του με την Μανωλίδου