Σταματίνα Τσιμτσιλή – Η αναφορά στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή: «Όταν του είπα με τι θέλω να ασχοληθώ...»

Τον θυμάται πάντα με αγάπη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/stam_tsimtsili
Instagram/stam_tsimtsili

Με αφορμή τη συζήτηση που είχε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την Ελένη Τσολάκη στην πρωινή εκπομπή του Open, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day την αντίδραση του πατέρα της όταν του ανακοίνωσε πως θέλει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία: «Ο μπαμπάς μου όταν ζούσε και του είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία μου λέει αφού δεν έχουμε κάποιον γνωστό. Του λέω “δεν πειράζει, θα κάνω την προσπάθειά μου”. Και μου απάντησε “Σε αυτές τις δουλειές αν δεν έχεις γνωστό ή συγγενή δεν προχωράς”. Του είπα ότι θα προσπαθήσω!».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της έχει φύγει από τη ζωή εδώ και πολλά χρόνια, με την παρουσιάστρια να μην κρύβει πόσο πολύ της λείπει ακόμα και σήμερα. «Δεν ήταν εύκολο καθόλου όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Η μητέρα μου αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της δεν θυματοποιήθηκε και δεν μεμψιμοιρούσε. Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να τα ακούσω», είχε πει στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Ναταλίας Γερμανού: «Δεν μπορείς να "αδειάζεις" έτσι τον συνεργάτη σου στον αέρα! Το να είσαι υπεράνω στη θεωρία...»

Οι αναφορές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον πατέρα της

Και στη συνέχεια αποκάλυψε το όνειρο του είδε: «Είχε έρθει και ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο γυρνά και με κοιτά και μου λέει, "Γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς". Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα που ήταν βασικό για μένα ότι το ήξερε όπου κι αν ήταν». Ακόμα μία συγκινητική αναφορά της ήταν όταν μίλησε για το τροχαίο του πατέρα της, που του στέρησε τη ζωή. Αν και η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, γι' αυτό ακριβώς οι εν λόγω αναφορές αποκτούν μεγαλύτερη αξία.

Αφορμή τότε είχε προκαλέσει το τροχαίο του 25χρονου μοτοσυκλετιστή, το οποίο σχολίαζαν μέσα από τον αέρα του Happy Day. Τότε είχε αναφέρει: «Το ότι εμφανίζεσαι 2-3 μέρες μετά για να γλιτώσεις το αυτόφορω ή για να μην σου κάνουν αλκοτέστ, πρέπει να θεωρείται κακουργηματική πράξη. Το Σάββατο που μας πέρασε, ο πατέρας μου έκλεισε 17 χρονιά. Έφυγε από τροχαίο. Είναι πολύ άσχημο να χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο από τροχαίο και να μην έχεις τον ένοχο απέναντί σου».