Χριστίνα Μπόμπα: Έχουν μεγαλώσει πολύ οι δίδυμες κόρες της - Η τρυφερή στιγμή που περπατούσαν μαζί χέρι χέρι

Η Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια πολύ ενεργή μητέρα, καθώς κάνει καθημερινά πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με τις δίδυμες κόρες της, Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη - πολλές από τις οποίες μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η κολύμβηση λοιπόν είναι μια από τις δραστηριότητες, που οι μικρές κάνουν από πολύ μικρή ηλικία, καθώς μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε - βρέθηκαν σχεδόν όλους τους μήνες στην Αντίπαρο, επομένως ανέπτυξαν ακόμα καλύτερη επαφή με το υγρό στοιχείο.

Έτσι λοιπόν το πρωί της Τρίτης 23/1, η Χριστίνα Μπόμπα συνόδεψε τις μικρές της στο κολυμβητήριο, οι οποίες περπατούσαν πιασμένες χέρι χέρι, όπως φαίνεται στο τρυφερό στιγμιότυπο, που δημοσίευσε η μητέρα τους (δείτε τις εδώ να κάνουν μάθημα στην πισίνα μαζί με την Μπόμπα).

Η τρυφερή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες του Τανιμανίδη και της Μπόμπα

«Φεύγουμε από το κολυμβητήριο! Καλημέρα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Δίδυμες - Κόρες Τανιμανίδη και Μπόμπα - Κολυμβητήριο

Η επιθυμία του Σάκη Τανιμανίδη να αποκτήσει τρίτο παιδί

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με τον παρουσιαστή του Dragons' Den να μιλάει για την πρεμιέρα του show επιχειρηματικότητας (δείτε εδώ τα highlights), τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και την οικογένειά τους.

Η αγάπη του παρουσιαστή για τα παιδιά του δεν κρύβεται, όπως και η ξεκάθαρη επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένειά του. Όπως τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στη νέα του συνέντευξη θα ήθελε πολύ ένα τρίτο παιδί, ωστόσο είναι λίγο διχασμένος με το φύλο.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σάκης Τανιμανίδης - 3ο παιδί