Στέλιος Διονυσίου: Εξελίξεις με την υγεία του μετά την απαραίτητη νοσηλεία σε νοσοκομείο - Οι πρώτες του δηλώσεις

«Με ταλαιπώρησε αρκετά!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες είχε διαρρεύσει η είδηση, πως ο Στέλιος Διονυσίου πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία, του καθώς ο τραγουδιστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε θεραπευτήριο (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε συμβεί).

Μετά την ανάρρωσή του ο Στέλιος Διονυσίου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 24/1. Ο τραγουδιστής λοιπόν, αποκάλυψε τους λόγους, που τον ανάγκασαν να νοσηλευτεί.

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν από μία αγωγή που κάνει ο Στέλιος Διονυσίου και όπως φαίνεται τα συγκεκριμένα φάρμακα τον ''χτύπησαν'' στο στομάχι, καθώς δεν είχε προνοήσει να πάρει κάποια ειδική προστασία.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Διονυσίου για την περιπέτεια της υγείας του

«Όλα καλά. Ήταν μια περιπέτεια με το στομάχι. Όταν παίρνεις κάποια φάρμακα και δεν προσέχεις την προστασία του στομαχιού παθαίνεις ζημιά. Αυτό ακριβώς έγινε. Με ταλαιπώρησε αρκετά. Δεν είναι και το ό,τι καλύτερο να μπαίνεις στο νοσοκομείο και για τέσσερις ημέρες. Το πάθημα έγινε μάθημα και επομένως τώρα πρέπει να προσέχουμε. Δόξα τω θεώ τώρα είμαι καλά για να έρχομαι στη δουλειά», είπε ο Στέλιος Διονυσίου.

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Συνέντευξη είχε δώσει στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα», το πρωί της Κυριακής 13/2/22, ο Στέλιος Διονυσίου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος πρόσφατα είχε εξομολογηθεί την αντίδραση του όταν πέθανε ο πατέρας του, μίλησε για όλους και για όλα, για τη ζωή του για την καριέρα του αλλά και τη σύντροφό του Αγνή με την οποία πρόκειται σύντομα να κάνουν το επόμενο βήμα.

«Γνώρισα την Αγνή σε μια δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό μου. Γέμισε το κενό που είχα».

Για τα παιδιά του εξομολογήθηκε: «Τα παιδιά μου έφυγαν από την Ελλάδα πριν 6 χρόνια, αλλά μιλάμε τακτικά. Με την πρώην σύζυγό μου, Μαριλίτα, μιλάμε πιο συχνά γιατί εκείνη μου λέει τα παράπονα και τι κάνουν τα παιδιά. Είμαστε μαζί για τα παιδιά, αν και έχουμε χωρίσει. Έχει κατανόηση. Τα δύο χρόνια που δε δουλεύαμε δεν μπορούσα να στέλνω τα ίδια χρήματα με πριν.

Παλιότερα δεν μπορούσα να διαχειριστώ την σκέψη ότι ένας νέος άνθρωπος θα έμπαινε στο σπίτι που ζουν τα παιδιά μου. Έβγαινα από τα ρούχα μου. Έλεγα ότι “θα ‘ρθω εκεί και θα γίνει ο χαμός”. Ωστόσο αυτό άλλαξε στην πορεία. Γνώρισα πρόσφατα τον σύντροφο της πρώην συζύγου μου. Μόλις τον γνώρισα, ηρέμησα».