Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Γενέθλια για την κόρη τους – Δείτε την τούρτα

Η Σταύρια έγινε 4 ετών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/viviandrakou_patriarchea
instagram/viviandrakou_patriarchea

Την πιο ωραία περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου, καθώς έχουν αποκτήσει τρεις υπέροχες κόρες: την Σταύρια, την Κύνθια και την Λετίσια, οι οποίες είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Σήμερα (24/1) βέβαια έχουν ακόμα μία αφορμή για ευλογήσουν την οικογενειακή ευτυχία που βιώνουν, καθώς η μεγαλύτερη κόρη τους, η Σταύρια έχει τα γενέθλιά της.

Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε η σύζυγος του ηθοποιού, που μοιράστηκε και σχετικά στιγμιότυπα από το πάρτι που διοργάνωσε για την κόρη της, μαζί με τον σύζυγό της. Στις φωτογραφίες το ζευγάρι κρατάει την τούρτα γενεθλίων της μικρής τους και η τρυφερή μαμά συνόδευσε την ανάρτηση γράφοντας: «Χρόνια πολλά Σταυριούλα μας! Σε αγαπάμε πολύ». Ταιριαστή στο παραμυθένιο σκηνικό ήταν η τούρτα της Σταύριας, γεμάτη από (φαγώσιμα) κονφέτι και στολισμένη με τους αγαπημένους της ήρωες.

Τούρτα κόρης Πατριαρχέα

Δείτε επίσης: «'Έκοψα και τον ομφάλιο λώρο» - Η αποκάλυψη του Θανάση Πατριαρχέα για τον τρίτο τοκετό της Βίβιαν Δράκου

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου ζουν την απόλυτη ευτυχία

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί φέτος στην Ηλέκτρα της ΕΡΤ, δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στην οικογένειά του, καθώς και την επιθυμία του από νωρίς να αποκτήσει πολλά παιδιά. Όπως θα παραδεχτεί κατά καιρούς και η Βίβιαν Δράκου, ήταν πάντα στο πλευρό της και στους τρεις τοκετούς, τη βοηθούσε ψυχολογικά, της μιλούσε, της κρατούσε το χέρι και της έδινε κουράγιο.

Θανάσης Πατριαρχέας Βίβιαν Δράκου

«Όσο μπορώ βοηθάω και η ζωή είναι ονειρική με τα παιδιά. Θέλαμε τρίτη εγκυμοσύνη και εξακολουθώ να θέλω κι άλλα παιδάκι αν αντέχει και η γυναίκα μου. Είμαι μοναχοπαίδι και ίσως αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά», έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ο Θανάσης Πατριαρχέας για να συμπληρώσει: «Ήμουν μέσα και στα τρία παιδιά μου. Ήταν ένας φυσιολογικός τοκετός και είμαι από τους μπαμπάδες που έκοψε και τον ομφάλιο λώρο». Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να χαλάσει την ευτυχία των δύο γονιών.