«'Έκοψα και τον ομφάλιο λώρο» - Η αποκάλυψη του Θανάση Πατριαρχέα για τον τρίτο τοκετό της Βίβιαν Δράκου

«Ήμουν μέσα και στα τρία παιδιά μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«'Έκοψα και τον ομφάλιο λώρο» - Η αποκάλυψη του Θανάση Πατριαρχέα για τον τρίτο τοκετό της Βίβιαν Δράκου

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΙ και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 8/12 ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για την γέννηση του τρίτου παιδιού του (δείτε εδώ πως θα το ονομάσουν).

«Γέννησα φυσιολογικά, με τεχνητούς τόνους. Η μπέμπα ήταν 3.300. Νιώθω τέλεια. Η μυρωδιά που μωρού είναι εθιστική. Το μωρό είναι πολύ ήρεμο. Θηλάζω αποκλειστικά και είναι απίστευτο συναίσθημα. Δένεσαι πάρα πολύ με το μωρό.

Ο Θανάσης ήταν μέσα κατά την διάρκεια του τοκετού και όπως στις άλλες δυο γέννες ήταν απίστευτα υποστηρικτικός. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά. Μου μίλαγε μου κράταγε το χέρι που έδινε κουράγιο. Ο Θανάσης μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο» αποκάλυψε η ευτυχισμένη μανούλα», είχε αποκαλύψει λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της η αγαπημένη του, Βίβιαν Δράκου (δείτε εδώ την τελευταία φωτογραφία της από την περίοδο της εγκυμοσύνης).

Οι δηλώσεις του Θανάση Πατριαρχέα

«Όπως όλους μας και το επάγγελμά μας είναι και ένα δύσκολο επάγγελμα γιατί το 90% των ηθοποιών είναι χωρίς δουλειά και ψάχνουμε δουλειά 2 φορές τον χρόνο δυστυχώς. Ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου ήταν πολύ δύσκολο.

Βλέποντας τι συμβαίνει γύρω μου εννοείται πως αγχώνομαι και πλέον τα κόστη έχουν ξεφύγει, δεν έχεις να κρατηθείς από κάπου. Υπάρχει αισιοδοξία όμως, έχουμε δύναμη στα χέρια μας και το παλεύουμε και εγώ και η γυναίκα μου, δουλεύουμε ατελείωτες ώρες για να παιδιά μας.

Ήμουν μέσα και στα τρία παιδιά μου. Ήταν ένας φυσιολογικός τοκετός και είμαι από τους μπαμπάδες που έκοψε και τον ομφάλιο λώρο», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.