Το αποκάλυψαν με μία φωτογραφία - Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου

Η πρώτη τους εκδρομή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψαν με μία φωτογραφία - Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου, οι οποίοι πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκαν την τρίτη κόρη τους. Η οικογένειά τους γέμισε και πάλι ευτυχία, ενώ το νεαρό ζευγάρι βιώνει υπέροχες στιγμές τις τελευταίες εβδομάδες.

«Γέννησα φυσιολογικά, με τεχνητούς τόνους. Η μπέμπα ήταν 3.300. Νιώθω τέλεια. Η μυρωδιά που μωρού είναι εθιστική. Το μωρό είναι πολύ ήρεμο. Θηλάζω αποκλειστικά και είναι απίστευτο συναίσθημα. Δένεσαι πάρα πολύ με το μωρό.

Ο Θανάσης ήταν μέσα κατά την διάρκεια του τοκετού και όπως στις άλλες δυο γέννες ήταν απίστευτα υποστηρικτικός. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά. Μου μίλαγε μου κράταγε το χέρι που έδινε κουράγιο. Ο Θανάσης μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο» αποκάλυψε η ευτυχισμένη μανούλα», είχε αποκαλύψει λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της η Βίβιαν Δράκου (δείτε εδώ την τελευταία φωτογραφία της από την περίοδο της εγκυμοσύνης).

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού να είναι αυξημένες, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του. Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, ο Θανάσης Πατριαρχέας μαζί με την αγαπημένη του Βίβιαν Δράκου και τη νεότερη κόρη τους, ξέκλεψαν λίγο χρόνο από την καθημερινότητά τους και πραγματοποίησαν μία εκδρομή στην εξοχή.

Εκεί περπάτησαν στο βουνό μαζί με το μωρό, και με μία ανάρτησή της, η Βίβιαν Δράκου, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους το όνομα που αποφάσισαν να δώσουν στην κορούλα τους.

Συγκεκριμένα, η μικρή θα πάρει το όνομα Λετίσια και όπως φαίνεται, ήδη έχει αρχίσει να παίρνει παράδειγμα από τις δραστηριότητες της μαμάς της και του μπαμπά της.

«Η πρώτη βόλτα της Λετίσια», έγραψε χαρακτηριστικά η Βίβιαν Δράκου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βίβιαν Δράκου παιδί