Αργύρης Παπαργυρόπουλος για το πρόβλημα υγείας του: «Αν πήγαινα μετά από δύο ώρες... καθάριζα»

Συγκλονιστικός

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αργύρης Παπαργυρόπουλος για το πρόβλημα υγείας του: «Αν πήγαινα μετά από δύο ώρες... καθάριζα»

Με τραγούδι του κουμπάρου του, Τόλη Βοσκόπουλου, υποδέχτηκαν τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Ο επιχειρηματίας πρόσφατα πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια με το σπίτι του, που βγήκε σε πλειστηριασμό, και σαν να μην έφτανε αυτό, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Παρόλα αυτά δεν φαινόταν να χάνει το κέφι του, λέγοντας κατευθείαν στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. «Άλλοι πληρώνουν να αδυνατίσουν, εμένα με έκαναν φέτες. Έκατσα ένα βράδυ μέσα στο νοσοκομείο και την άλλη μέρα πήγα στο σπίτι μου. Για τρεις τέσσερις ημέρες δεν μπορούσα να φάω, έκανα εμετό. Ήρθαν κάποιοι φίλοι μου εκεί και μου είπαν “Τι κάνεις εδώ;”. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου, και μου λέει: “Έλα”. Πήγα, μόλις με είδαν, μου έκαναν μαγνητική και με έβαλαν μέσα στη μία τη νύχτα».

Δείτε επίσης: Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Δεν γίνεται δύο άνδρες να μεγαλώσουν ένα παιδί, είναι αμάρτημα....» - Η τοποθέτησή του για τα ομόφυλα ζευγάρια

Μπήκε με χιούμορ ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, οι γιατροί δεν γέλασαν

Και συνέχισε: «Βέβαια για να κάνω χιούμορ, δεν είχα καταλάβει, μου είπε απλώς ότι το πλέγμα της κήλης είχε μπλεχτεί με το έντερο. Και λέω: “Με βάλατε για χειρουργείο μία η ώρα, λες και είμαι ο Σφακιανάκης και θα τραγουδήσω”; Δεν γέλασαν, εκεί είδα το κλίμα βαρύ και κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά. Την άλλη ημέρα που ξύπνησα είχα ένα σωληνάκι στη μύτη, ένα σωληνάκι από κάτω, ένα σωληνάκι από δίπλα, ένα απ' τα πλάγια και πέντε ορούς από πάνω μου. Καλοί γιατροί ήταν και επιστήμονες. Φταίει ο οργανισμός ο δικός μου; Έγινε ένα λάθος; Η αλήθεια είναι ότι είμαι μια χαρά τώρα, περασμένα-ξεχασμένα».

Όπως κατέληξε πάντως, ήταν μία αρκετά σοβαρή περιπέτεια, καθώς θα μπορούσε ακόμα και να φύγει απ' τη ζωή: «Αν πήγαινα μετά από δυο ώρες... καθάριζα! Θα τελείωνα, ναι. Δεν ξέρω πώς προκλήθηκε. Μου είπε ο γιατρός την άλλη μέρα πως ήμουν τυχερός και πως έβγαλε τα τανκς για να καθαρίσουν. Τώρα είναι όλα μια χαρά. Φοβάμαι λιγάκι, αλλά έχω τη θάλασσα, που είμαι χειμερινός κολυμβητής. Έχασα πολλά κιλά και το καταλάβαινα επειδή δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν έβγαινε η φωνή μου και ακόμα δεν βγαίνει καλά».