Λένα Δροσάκη: «Αν είσαι λεσβία...» - Η εξομολόγηση για τα εφηβικά της χρόνια

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λένα Δροσάκη: «Αν είσαι λεσβία...» - Η εξομολόγηση για τα εφηβικά της χρόνια

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show, το βράδυ της Τετάρτης 24/1. Η ηθοποιός είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με τον παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κάνοντας μια σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή της, μίλησε τόσο για το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, όσο και για τα προσωπικά της.

Μεταξύ άλλων, γύρισε το χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια. Επειδή ήταν αγοροκόριτσο η μητέρα της την ρώτησε σχετικά με το σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Η εξομολόγηση της Λένας Δροσάκη για τη σεξουαλικότητά της

«Η μαμά μου έλεγε ότι είμαι η πριγκίπισσα της και όλοι οι υπόλοιποι έλεγαν "τι αγοράκι είναι αυτό". Ήμουν αγοροκόριτσο και μάλιστα χωρίς το "κόριτσο", δεν υπήρχε. Έπαιζα και μπάλα κανονικά! Είχε υπάρξει μια περίοδος που με είχε ρωτήσει η μαμά μου μου "Κοίταξε να δεις. Αν είσαι λεσβία θέλω να μου το πεις και εγώ θα σε στηρίξω". Πάρα πολύ ωραίο. Ήμουν Γυμνάσιο ή Λύκειο. Δεν νομίζω πως τότε είχα καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε. Εκείνη την εποχή νομίζω πως όχι.

Ωραία ερώτηση γιατί ήμουν πολύ αγοροκόριτσο και σου λέει "μπορεί", "θα μπορούσε". Εντάξει, η μητέρα υποτίθεται πως θα θέλαμε να έχει αυτή την αποδοχή που λέμε γιατί, όταν τα παιδάκια παίρνουν αποδοχή από την μαμά, μεγαλώνουν και γίνονται ενήλικες ώριμοι και δεμένοι», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά η Λένα Δροσάκη.

Δείτε επίσης: «Δεν ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά» - Η αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη μήνες μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Θα μπορούσες εσύ να το ρωτήσεις, αν ένιωθες ότι ο γιος σου έλκεται από το ίδιο φύλο;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε αμέσως μετά.

«Είναι πολύ ωραία ερώτηση, την κάνω και γω πολύ συχνά στον εαυτό μου. Αν θα πρέπει να εμπλακώ σε αυτό το κομμάτι ή πως να τον ωθήσω να ακούσει εκείνος τι θέλει, να του επιτρέψω να ανθίσει χωρίς να υπάρχει η δική μου αγωνία τι σεξουαλική κατεύθυνση ή προτίμηση θα επιλέξει. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Δεν ξέρω αν μου πέφτει λόγος. Νιώθω πως μεγαλώνω και γω και παρατηρώ στον εαυτό μου τις συντηρητικές απόψεις που έχουμε γαλουχηθεί και λέω αν αυτό είναι δικό μου ή κάποιου άλλου που μου έχει φορεθεί; Πρέπει να το συνεχίσω ή να το αποτινάξω από πάνω μου; Κάνω συνεχώς αυτή την ερωτο-απάντηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.