Στο νοσοκομείο η Ναταλία Γερμανού - Εκτάκτως εκτός ALPHA η εκπομπή της Καλύτερα δεν γίνεται

Γιατί δεν θα βγει στον αέρα αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε μια δυσάρεστη είδηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Πέμπτη 25/1 μέσα από το Happy Day του ALPHA. Η παρουσιάστρια μαζί με την δημοσιογράφο, Τίνα Μεσσαροπούλου, μίλησε για ένα χειρουργείο το οποίο πραγματοποίησε η Ναταλία Γερμανού.

Όπως μετέφεραν, η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται δεν θα βγει αυτό το Σαββατοκύριακο στο αέρα του σταθμού, καθώς πρώτα πρέπει να αναρρώσει. Ωστόσο, ακόμη ένας λόγος που δεν θα βγει στον αέρα είναι και η υγείας ενός συνεργάτη της.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Ναταλίας Γερμανού

Όπως ανακοίνωσαν στο Happy Day, πρόκειται για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στο οποίο προχώρησε η Ναταλία Γερμανού. Ήταν να γίνει πριν μερικούς μήνες, ωστόσο τελικά το έκανε τώρα.

Και μπορεί να υπήρχαν σκέψεις να βγει στον αέρα το Καλύτερα δεν γίνεται χωρίς την παρουσιάστρια, ωστόσο, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης νοσεί με κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει η εκπομπή με μείον δυο πρόσωπα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν το πρόγραμμα του ALPHA θα κάνει κάποιες αλλαγές, με σκοπό να αναρρώσουν και να επιστρέψουν δριμύτεροι!

Παράλληλα η Ναταλία έχει να διαχειριστεί και την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε

Την ίδια στιγμή, η Ναταλία Γερμανού έχει να διαχειριστεί την κριτική που δέχεται έπειτα από τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή της για την "επίθεση" του Γιώργου Ναταλάρα προς τους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τον στήριξε, λέγοντας μεταξύ άλλων «Και μας άδειασε, και πολύ καλά μας έκανε… Είπε ότι αν δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο, θα μείνετε σε αυτό».

Ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασαν με τη σειρά τους αρνητικά τα λεγόμενα της και την στάση της, είναι η Ελένη Χατζίδου (δείτε εδώ τι είπε). Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ωστόσο, σχολίασε τα όσα είπε (δείτε εδώ).