Πέγκυ Ζήνα - Η εξομολόγηση για το γάμο της με τον Γιώργο Λύρα: «Περάσαμε κρίση, και περνάμε»

«Είμαστε σκανδάλη, ή κι οι δυο μας ή κανείς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέγκυ Ζήνα - Η εξομολόγηση για το γάμο της με τον Γιώργο Λύρα: «Περάσαμε κρίση, και περνάμε»

Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα Αργά, που παρουσιάζει η Αθηναΐδα Νέγκα στο Action24. Το βράδυ της Τετάρτης 24/1 λοιπόν, η τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της στην μουσική βιομηχανία, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Είναι το μόνο επάγγελμα που όσο ψηλά και αν φτάσεις δεν μπορείς να το διατηρήσεις» εξομολογήθηκε για την "μάχη" που δίνουν οι τραγουδιστές για να βρίσκονται στην πρώτη θέση.

Η εξομολόγηση της Πέγκυς Ζήνας για το γάμο της με τον Γιώργο Λύρα

Μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για την οικογένεια της. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Λύρα και έχουν αποκτήσει μια κορούλα (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει), η οποία είναι όλη τους ζωή. Ποιος είναι όμως ο αρχηγός του σπιτιού τους

«Χωρίς εμένα δεν υπάρχει η τάξη που θέλω στο σπίτι. Ο μπαμπάς λέει σε όλα ναι οπότε εγώ πρέπει να είμαι σπίτι γιατί είμαι η μαμά όλης της οικογένειας. Είμαι η αρχηγός της οικογένειας», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Τέσσερα πέντε χρόνια που ήμασταν μαζί με τον Γιώργο και συγκατοικούσαμε έβλεπε ότι δεν χειρίζομαι σωστά τα πράγματα και μου ήταν ανακούφιση το να αποφασίζει και να οργανώνει τα πάντα εκείνος. Φυσικά και διαφωνούμε, αυτό είναι υγεία. Είμαστε σκανδάλη, ή κι οι δυο μας ή κανείς, αυτός ο στίχος είμαστε. Περάσαμε κρίση, και περνάμε κατά καιρούς, όμως έχουμε πάντα κάτι να μας ενώνει.

Πριν έρθει η Ηλέκτρα αυτό ήταν η δική μου καριέρα. Την πονούσε πιο πολύ κι εμένα. Εγώ δεν την εκτιμώ αυτή τη δουλειά. Το τραγούδι είναι αγαπημένος μου τρόπος έκφρασης αλλά τη δουλειά αυτή και αυτούς που την περιβάλλουν κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό, για να μην αδικήσω και κάποιους που έχω εκτιμήσει πολύ, δεν τους εκτιμώ», συμπλήρωσε για το γάμο της.

Δείτε επίσης: «Μου κάνει πάρα πολύ σκληρή κριτική! Κάνω υπομονή» - Οι σχέσεις της Πέγκυς Ζήνα με την κόρης που μπαίνει στην εφηβεία