Λένα Δροσάκη: «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο...» - "Έσπασε" τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Μερικές φορές λένε η συνήθεια είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λένα Δροσάκη: «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο...» -

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24/1 στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, The 2night Show, και αφού συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα παιδικά της χρόνια (δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε για τη συζήτηση που έκανε με τη μητέρα της για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό), προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Η ηθοποιός, συγκεκριμένα, εξήγησε πόσο δύσκολο της ήταν να βρει τα πατήματά της μόλις βγήκε το διαζύγιο και άλλαξε η καθημερινότητά της, αλλά και του γιου της, τονίζοντας πως μαζί με τον πρώην σύζυγό τους αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο από όλα είναι το καλό του παιδιού τους.

Οι δηλώσεις της Λένας Δροσάκη για το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο. Μερικές φορές λένε η συνήθεια είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη. Δεν ζούμε και σε ένα κράτος που βοηθά τις γυναίκες, οπότε έχεις μια ανασφάλεια τεράστια. Το πρώτο διάστημα είναι πού πατάω και πού βρίσκομαι. Κοίταξε να δεις... Προχωράς μπροστά με έναν στόχο. Να είναι το παιδί, όσο καλύτερα γίνεται. Όλες οι σχέσεις είναι ένα ρίσκο, μια ζαριά, είτε φιλικές είτε ερωτικές. Πόσω μάλλον ένας γάμος και πόσω μάλιστα όταν υπάρχει ένα παιδί. Αν δεν υπάρχει κοινή αντίληψη στη ζωή, στην αλήθεια στο ψέμα, η σχέση διαλύεται, οπότε λες καλύτερα να διαλυθεί και να ζήσει ο καθένας τη δική του ζωή με κοινό στόχο το καλό του παιδιού. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει μετά», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ζούμε σε μία εποχή που γράφονται όλα στο διαδίκτυο και δεν τελειώνει ποτέ. Σκέφτομαι πολλές φορές τι πρέπει να πούμε και να μην πούμε. Μπορεί αργότερα ο Αναστάσης να μπει και να δει κάτι και να πληγωθεί τόσο πολύ, που μπορεί και να μην έχει νόημα να το μάθει».

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης γύρω από το διαζύγιο...» - Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον γιο του μετά τον χωρισμό με την Δροσάκη