Άρης Σοϊλέδης: «Δεν ξέρω αν έλεγε αλήθεια τελικά ή ψέμματα...» - Όλο νόημα η ανάρτηση του για την αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη από το Survivor

«Δεν ξέρω τι να πρώτο πω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: «Δεν ξέρω αν έλεγε αλήθεια τελικά ή ψέμματα...» - Όλο νόημα η ανάρτηση του για την αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη από το Survivor

Μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε ο Άρης Σοϊλέδης, σχετικά με την ξαφνική αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη, από το Survivor, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25/1 (δείτε εδώ τα σχόλια στο Twitter).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χρήστος Βολικάκης ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς αφού επικαλέστηκε ιατρικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ωστόσο η ανακοίνωσή του αυτή ήρθε μετά από έναν διαπληκτισμό όπου ζήτησε εξηγήσεις από την Μαρία Αντωνά σχετικά με την χθεσινή ψηφοφορία, και έναν καβγά με τον Αλέξη Παππά. «Έπεσα στην παγίδα του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι που ονομάζεται Αλέξης Παππάς» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων ο ποδηλάτης στην προσωπική του συνέντευξη (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η ανάρτησή του Άρη Σοϊλέδη για την αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη

«Δεν ξέρω τι να πρώτο πω. Τι να πιστέψω. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Κρίμα για τον Χρήστο που έφυγε. Αλλά δεν ξέρω αν έλεγε αλήθεια τελικά ή ψέμματα» έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης στην ανάρτησή του.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΡΗ ΣΟΪΛΕΔΗ

Πόσα χρήματα πήρε από το Survivor

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως υπάρχει ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση, ρήτρα που τους δεσμεύει να πληρώσουν έως και 50.000 αν πουν μια μέρα πως θέλουν να φύγουν, ο Χρήστος Βολικάκης δεν χρειάζεται να μπει σε αυτή την διαδικασία καθώς πριν μπουν στο παιχνίδι είχαν συμφωνήσει ομόφωνα πως μόνο για ιατρικούς λόγους θα μπορεί να αποχωρήσει κάποιος οικειοθελώς χωρίς να πληρώσει την συγκεκριμένη ρήτρα. Αξίζει να τονιστεί πως και οι ψυχολογικοί λόγοι θεωρούνται ιατρικοί άρα ουσιαστικά ο Χρήστος δεν "πάτησε" καμία συμφωνία και κανέναν κανονισμό.

Συμπέρασμα αυτού, με βάση το ότι αμειβόταν εβδομαδιαίως με 4.000 ευρώ, τώρα που αποχώρησε θα πάρει 12.000 γιατί παρέμεινε στο παιχνίδι για τρεις ολόκληρες εβδομάδες.