Survivor 2024: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Χρήστος Βολικάκης

Έκτακτο!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Χρήστος Βολικάκης

Μία αναπάντεχη εξέλιξη συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ο Χρήστος Βολικάκης ανακοίνωσε πως αποχωρεί! Είχε προηγηθεί ένας διαπληκτισμός ανάμεσα στον πρωταθλητή της ποδηλασίας που ζήτησε εξηγήσεις από την Μαρία Αντωνά σχετικά με την χθεσινή ψηφοφορία, και ένας καβγάς με τον Αλέξη Παππά που ήταν ξεκάθαρος: «Αν θες να φύγεις, μην μας τρομάζεις. Φύγε! Γιατί το έχεις πει πενήντα φορές. Πριν από πέντε λεπτά έλεγες ότι με εμπιστεύεσαι», με τον Χρήστο Βολικάκη να απαντάει: «Έπεσα στην παγίδα σου. Αν μου ξαναφωνάξεις, όπως φώναζες πριν, γιατί εμένα δεν μου έχει φωνάξει ούτε ο πατέρας μου... Τελείωσε το πανηγύρι, συνέχισε τον δρόμο σου κι εγώ τον δικό μου. Θα τα πούμε έξω. Αν θες να τα πούμε εκτός παιχνιδιού σαν φίλοι. Προσπαθείτε να με βγάλετε τρελό».

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα μετά την αποχώρηση του Χρήστου: «Όλο αυτό είναι μία αχαριστία»

H έκρηξη του Χρήστου Βολικάκη έφερε την αποχώρηση

Το θέμα συνεχίστηκε και σε συνέντευξη του Χρήστου Βολικάκη, που είπε σε προσωπική του συνέντευξη: «Μου έλεγαν έξω πριν μπω, πρόσεχε τους παλιούς παίκτες, έχουν εμπειρία και θα παίξουν το παιχνίδι τους. Τότε δεν είχα δώσει σημασία, τώρα όμως σκέφτομαι αυτά τα λόγια και σκέφτομαι πόσο δίκιο είχαν». Και κατέληξε: «Ειπώθηκαν πράγματα που είναι αληθινά, βέβαια φυσικά κανείς δεν παραδέχτηκε τίποτα, κανείς δεν είχε πρόβλημα με κανέναν. Παρεάκια και υποομάδες δεν υπάρχουν... Η μία ψήφος είναι πασπαρτού, πάει στον έναν και στον άλλον... Έπεσα στην παγίδα του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι που ονομάζεται Αλέξης Παππάς».

Ο Χρήστος στη συνέχεια εμφανίστηκε έξαλλος με τον Αλέξη Παππά, αλλά και τη στάση των υπόλοιπων Κόκκινων, πριν από το αγώνισμα, αποκαλύπτοντας τη στρατηγική του ηθοποιού και λέγοντας ότι είναι τόσα πολλά τα σκηνικά που θέλει να αναφέρει αλλά τον πνίγουν. Στη συνέχεια τόνισε πως σκέφτεται κι εκείνος να αποχωρήσει, σε θεωρητικό επίπεδο ακόμα, μέχρι που τον ρώτησε τελικά τι θέλει να κάνει ο Γιώργος Λιανός. Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς». Αμέσως μετά ανακοίνωσε πως φεύγει από το Survivor, δίνοντας προτεραιότητα στην ψυχική του υγεία, κλείνοντας έτσι αυτό το κεφάλαιο...