Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτη γκάφα στον αέρα του Πρωινού - Αμηχανία με το λάθος απόσπασμα από Μητροπολίτη που πέθανε πριν 5 χρόνια

«Κάναμε λάθος, δεν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτη γκάφα στον αέρα του Πρωινού - Αμηχανία με το λάθος απόσπασμα από Μητροπολίτη που πέθανε πριν 5 χρόνια

Την Πέμπτη 25/1 έγινε για μία ακόμη φορά συζήτηση στο Πρωινό σχετικά με το νομοσχέδιο, που αφορά στο γάμο και στη δυνατότητα τεκονοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Ανδρέα Καραγιάννη από το ekklisiaonline να παραθέτουν τις απόψεις τους.

Νωρίτερα όμως ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε, πως θα προβαλλόταν απόσπασμα από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια. Μόλις λοιπόν προβλήθηκε το απόσπασμα ο Καραγιάννης και ο Μπογδάνος τόνισαν έντονα, πως ο εν λόγω Μητροπολίτης έχει κοιμηθεί το 2019.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε εμφανώς σε δύσκολη θέση, όταν αντιλήφθηκε πως έφεραν μπροστά λάθος απόσπασμα, καθώς σκοπός της εκπομπής ήταν να μεταφέρει δηλώσεις του Μητροπολίτη Αθανάσιου Σιατίστης, που είναι εν ζωή.

Δείτε επίσης: Γιάννης Πουλόπουλος σε Ανδρέα Καραγιάννη: «Είναι επικίνδυνο αυτό που λες, μην το ξαναπείς...»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το λάθος απόσπασμα στο Πρωινό

«Κάναμε λάθος, δεν πειράζει. Αυτά είναι τωρινά. Αυτά είναι τα λεγόμενά του. Είναι λεγόμενα όμως ανθρώπου της εκκλησίας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ξέρω πολλούς ομοφυλόφιλους παντρεμένους με γυναίκες και με παιδάκια! Πραγματικά κάποιοι...»

«Θα συνεχίσω με το θέμα του γάμου των ομόφυλων και όχι ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Λένε κάποιοι «γάμος ομοφυλόφιλων». Ξέρετε πόσους ομοφυλόφιλους φίλους έχω παντρεμένους με γυναίκες; Οι ομοφυλόφιλοι παντρεύονται στην Ελλάδα. Οι ομόφυλοι δεν παντρεύονται στην Ελλάδα.

Ξέρω πολλούς ομοφυλόφιλους παντρεμένους με γυναίκες και με παιδάκια κλπ. Άρα να μην κάνουμε λάθος. Οι ομοφυλόφιλοι παντρεύονται, οι ομόφυλοι δεν παντρεύονται. Δεν έχετε κανέναν φίλο ομοφυλόφιλο παντρεμένο με γυναίκα; Γιατί εγώ έχω πάρα πολλούς. Τάσο δεν ξέρεις κανέναν; Πραγματικά κάποιοι άνθρωποι το λένε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγες ημέρες στο Πρωινό.