Λευτέρης Πανταζής για Άντζελα Δημητρίου: «Ξέρω ότι είναι...»

«Στη δική μας περίπτωση πέντε λεπτά κρατάει η ένταση...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής για Άντζελα Δημητρίου: «Ξέρω ότι είναι...»

Δηλώσεις την κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής και η Κόνι Μεταξά, το πρωί της Πέμπτης 25/1, κάτα την αναχώρησή τους για Αμερική, για την προγραμματισμένη περιοδεία τους. Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε μεταξύ άλλων για τις φήμες που θέλουν την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα, να έχουν μαλώσει.

Στις ίδιες δηλώσεις, η Κόνι Μεταξά, μίλησε για την σχέση της με τον πατέρα της αλλά και το ενδεχόμενο να είναι γίνει μητέρα.«Δεν μένουμε μαζί, μένουμε στην ίδια περιοχή. Μέναμε μαζί όταν γύρισα από την Αμερική. Δεν μαλώναμε τόσο πολύ σε σχέση με άλλους γονείς. Ο πατέρας μου, μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι 5 χρονών...» (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για την Άντζελα Δημητρίου

Υπενθυμίζουμε ότι μετά τις φήμες και τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν σχετικά με έναν καβγά που είχε η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη στην Αμερική όπου είχαν πάει για την περιοδεία της τραγουδίστριας, οι δυο γυναίκες ξεκαθάρισαν την θέση τους. Η δικηγόρος της Όλγας έστειλε ανακοίνωση σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ζήτησε να σταματήσει η αναπαραγωγή του θέματος αυτού αλλά και να σβηστούν τα όσα γράφτηκαν (δείτε εδώ).

«Ξέρω ότι η Άντζελα είναι σπουδαία μητέρα, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναβρούν» ανέφερε και στην συνέχεια πρόσθεσε: «στη δική μας περίπτωση πέντε λεπτά κρατάει η ένταση, το ξέσπασμα. Μετά συναντιόμαστε μέσα στο σπίτι και τα βρίσκουμε. Ευτυχώς τώρα στην περιοδεία θα την ζήσω και θα την χορτάσω»

«Ποτέ δεν πρέπει να περνάς πάρα πολύ χρόνο μαζί με τον άλλο, όποιος κι αν είναι αυτός» συμπλήρωσε η Κόνι Μεταξά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της Άντζελας Δημητρίου

«Ουδεμία σχέση έχουμε με όλα τα τεκτενόμενα. Ουδέποτε εμείς ξεκινήσαμε το θέμα. Ουδέποτε αναφερθήκαμε στο θέμα και ουδέποτε πήραμε θέση. Άρα, αυτοί που τα ξεκίνησαν, της στέλνουν τώρα και δελτία τύπου. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Δε συμμετέχουμε καθόλου σε όλο αυτό το θέατρο. Πιθανόν να βγάλουμε μια ανακοίνωση. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στείλει. Η κυρία Δημητρίου δεν έχει καμία σχέση.

Αν δούμε ότι θίγεται στο παραμικρό πιθανώς να κινηθεί νομικά. Μέχρι στιγμής, δεν μας ενδιαφέρει το θέμα για να κινηθούμε νομικά. Δεν υπάρχει κόντρα. Βλέπετε ότι μέχρι τώρα δεν έχει καμία συμμετοχή η κυρία Δημητρίου σε όσα λαμβάνουν χώρα. Δεν έχουμε ασχοληθεί με το θέμα διότι δε μας ενδιαφέρει, εάν προκύψει κάτι που μπορεί να προκαλέσει νομικό ενδιαφέρον, θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Βασίλης Καπερνάτος.