Κόνι Μεταξά: «Ο πατέρας μου, μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι 5 χρονών...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή

«Δεν μένουμε μαζί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: «Ο πατέρας μου, μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι 5 χρονών...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, παραχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 25/1, ο Λευτέρης Πανταζής και η Κόνι Μεταξά, λίγο πριν αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για την Αμερική, όπου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία. Πατέρας και κόρη, μίλησαν για την σχέση που έχουν μεταξύ τους. Από την πλευρά της η τραγουδίστρια αποκάλυψε το αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα.

Οι δηλώσεις της Κόνι Μεταξά για την σχέση της με τον πατέρα της

«Είχαμε δουλέψει μία φορά μαζί το 2013. Ήταν δική μου απόφαση, γιατί ήθελα να ακολουθήσω την δουλειά μου και τα social media που ήταν η κύρια δουλειά μου. Τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένη» ανέφερε αρχικά.

«Δεν μένουμε μαζί, μένουμε στην ίδια περιοχή. Μέναμε μαζί όταν γύρισα από την Αμερική. Δεν μαλώναμε τόσο πολύ σε σχέση με άλλους γονείς. Ο πατέρας μου, μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι 5 χρονών» πρόσθεσε η Κόνι Μεταξά στην συνέχεια.

Για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα απάντησε: «Δεν είμαι σε φάση να γίνω μητέρα και δεν ξέρω αν θα είμαι...» (δείτε εδώ το ξέσπασμα της στα social media).

Η εξομολόγηση της για τον "εθισμό" της

«Έχω έναν φόβο, ότι με την κοπή του τσιγάρου, θα πάρω κιλά. Δε ξέρω. Την περασμένη φορά που το είχα κόψει, είχα πάρει 10 κιλά», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Φοβάμαι πάρα πολύ. Βέβαια, την περασμένη φορά, δεν έκανα γυμναστική, ή έκανα; Δε θυμάμαι. Φοβάμαι πάρα πολύ. Φοβάμαι πάρα πολύ τώρα που έχω φτάσει σε ένα καλό σημείο, μη με πάρει πάλι η κάτω βόλτα. Τι θα κάνω; Πως θα γίνει τώρα αυτό, να διατηρηθώ στα κιλά μου;».

Δείτε επίσης: «Αν θέλεις να παραδεχτώ ότι δεν έχω δουλέψει καθόλου στη ζωή μου...» - Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά σε ερώτηση που δέχθηκε στο Instagram