Χριστίνα Βίδου: «Θα κινηθώ νομικά και θα προβώ σε καταγγελία...» - Θύμα απάτης η δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Τι συνέβη;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χριστίνα Βίδου: «Θα κινηθώ νομικά και θα προβώ σε καταγγελία...» - Θύμα απάτης η δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Χριστίνα Βίδου, η οποία φαίνεται σε βίντεο να παρουσιάζει εμπορική ενέργεια στην εκπομπή της Συνδέσεις. Η ιδία δημοσίευσε το γεγονός, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Όπως όλα δείχνουν, όλο και περισσότερα δημόσια πρόσωπα πέφτουν σε αυτή την παγίδα καθώς πρόσφατα , ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του Το Πρωινό κατείγγειλε έναν άγνωστο, ο οποίος υποδύεται ότι είναι ο παρουσιαστής και φλερτάρει στο ίντερνετ με διάφορες κυρίες (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Χριστίνας Βίδου

Το πρωί της Πέμπτης 25/1, λοιπόν, η Χριστίνα Βίδου, δημοσιεύσε στο προφίλ της στο Facebook, το βίντεο - απάτη, τονίζοντας ότι έγινε επεξεργασία μέσω τεχνητής νοημοσύνης, ενώ ενημέρωσε ότι πρόκειται να προβεί σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Προσοχή. Έπεσα κι εγώ θύμα ηλεκτρονικής απάτης. Εννοείται ότι δεν συμμετέχω σε κάτι τέτοιο. Εννοείται θα κινηθώ νομικά και θα προβώ σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μέσω AI έχει γίνει επεξεργασία και στη φωνή μου!» έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε εδώ:

Η εξομολόγηση της για τον σύντροφό της που έφυγε από τη ζωή

«Οι συνάδελφοί μου έλεγαν "να μη το μάθει η Χριστίνα". Τότε ήμασταν και δεν ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν μαζί βασικά... Απλά υπήρχε μία πολύ μεγάλη αγάπη από τη μεριά μου και δυσκολευόμουν να το ξεπεράσω και το ήξεραν όλοι μου οι φίλοι. Τότε στον χώρο εργασίας δεν ήμασταν απλοί συνάδελφοι, ήμασταν φίλοι και ο ένας ήξερε τον άλλον. Οπότε ήξεραν τα αισθήματά μου και είπαν μην το μάθει η Χριστίνα. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια της ζωής μου, γιατί μετά ήρθαν διάφορα γεγονότα και μετράω πολλές απώλειες από πολύ κοντινά πρόσωπα. Εγώ θυμάμαι ότι τότε έκανα μία άρνηση. Δεν το πιστεύεις... Είχα πάει στο νοσοκομείο και ήμουν σίγουρη ότι ζει. Λέω ότι "αποκλείεται" και μετά έμαθα ότι δεν υπάρχει αποκλείεται στη ζωή και "γιατί σε εμένα"».

«Οκτώ χρόνια απομονώθηκα εντελώς, αρνήθηκα κάθε σχέση στη ζωή μου. Και ήμουν και μικρή τότε, φαντάσου στα 25 - 32. Κοιτώντας πίσω κάποια τα έχω ξεχάσει. Δεν θυμάμαι στιγμές μου, μόνο να δουλεύω πάρα πολύ. Είπα ότι εγώ δεν θα πληγωθώ ξανά - πόσο εγωιστικό - και έχτισα έναν τεράστιο τοίχο. Πρώτη φορά το λέω. Μεταφορικά δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν άφησα να με αγγίξει άνθρωπος και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη, ώστε να μην με πλησιάσει κανείς. Να μην είναι ελκυστικό όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Το κοιτάς πίσω μετά από θεραπείες και λες "γιατί". Έχτισα αυτό του να μην το αγγίζει και πειράξει κανείς» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Βίδου στην εκπομπή The 2night Show.