Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό... Μου γυρίζει το μάτι, συγγνώμη» - Ξέσπασε δημόσια για το bullying που αντιμετωπίζει ο γιος της

«Στο πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν μπροστά και η ψυχολόγος του σχολείου, η οποία μου είπε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό... Μου γυρίζει το μάτι, συγγνώμη» - Ξέσπασε δημόσια για το bullying που αντιμετωπίζει ο γιος της

Η Μαριάντα Πιερίδη, την Πέμπτη 25/1, βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, ώστε να μιλήσει για την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο γιος της στο σχολείο που πηγαίνει.

Πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το παιδί της αντιμετωπίζει bullying από συμμαθητή του, το οποίο δεν περιορίζεται μονάχα σε λεκτικές επιθέσεις, αλλά και σε σωματική βία, αφού το άλλο παιδί έχει φτάσει στο σημείο να καρφώνει μολύβι στον κρόταφο του γιου της. Μέσα από την τηλεοπτική παρουσία της θέλησε να επικοινωνήσει και άλλα περιστατικά, αλλά και να μιλήσει για την συμπεριφορά των εργαζόμενων του σχολείου σε αυτές τις συνθήκες (δείτε εδώ την αντίδραση του πατέρα και πρώην συντρόφου της).

Η νέα αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη για το bullying στον γιο της

«Στο παιδί μου υπήρχε και σωματική, αλλά και ψυχική πίεση. Αυτό συσσωρευόταν και κάποια στιγμή δεν θέλαμε να πάμε στο σχολείο, παρόλο που είναι ένας εξαιρετικός μαθητής. Τον έβλεπα και προσπαθούσα να αντιδράσω με τρόπο ώστε να καταλάβει το παιδί ότι πάμε να το λύσουμε με κάθε τρόπο. Αλλά το να φύγει το θύμα από το σχολείο... ούτε κατά διάνοια», είπε αρχικά η ίδια.

Και συνέχισε: «Στο πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν μπροστά και η ψυχολόγος του σχολείου, η οποία μου είπε ότι δεν είδε το περιστατικό. Τους είχε βάλει ως άσκηση να κάτσουν οκλαδόν και μέσα από τη συζήτηση να δεθούν μεταξύ τους. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω όλο αυτό...

Ο Νικόλας καθόταν οκλαδόν στο πάτωμα και το παιδάκι που έχει αυτή τη συμπεριφορά κάθεται δίπλα του. Αποφασίζει λοιπόν να σηκωθεί για να αλλάξει θέση, γιατί του έχω πει να κρατάει μια απόσταση. Ξαφνικά σηκώνεται ένα πόδι και του έρχεται στο στόμα, τον κλώτσησε. Το λέω και μου γυρίζει το μάτι, συγγνώμη... Τότε ο Νικόλας αντέδρασε, έτσι ώστε να φανεί ότι δεν του αρέσει να παραβιάζουν τον προσωπικό του χώρο και ότι δεν είναι ανεκτό από εκείνον, έτσι όπως τον είχα συμβουλέψει να κάνει».

«Έχει συμβεί ακόμη να ρωτάει κάτι το παιδί μου σε μάθημα ξένης γλώσσας για κάτι που δεν έχει καταλάβει και του ψιθύριζε “Είσαι βλάκας! τι ρωτάς, δεν ξέρεις;'”. Προσπαθούσε να τον μειώσει με ψυχολογικούς τρόπους. Αν ήταν μόνο αυτό και δεν υπήρχαν άλλα περιστατικά, θα προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι δεν πρέπει να σταθεί αυτό. Θα προσπαθούσα να τον “σκληραγωγήσω” με κάποιον τρόπο έτσι ώστε να μη τα παίρνει προσωπικά», κατέληξε.