Ανίτα Μπραντ: «Θα συγκινηθώ...» - Βούρκωσε μιλώντας για τον Χάρη Χριστόπουλο και τους δύο τους γιους

«Η αλήθεια είναι ότι μετά το πρώτο παιδί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανίτα Μπραντ: «Θα συγκινηθώ...» - Βούρκωσε μιλώντας για τον Χάρη Χριστόπουλο και τους δύο τους γιους

Η Ανίτα Μπραντ παραχώρησε μια σύντομη και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 25/1 με τη γνωστή επιχειρηματία να μιλάει για την οικογένειά και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Η συγκίνηση από τα μάτια της δε θα μπορούσε να λείπει τη στιγμή εκείνη, που η Ανίτα Μπραντ μίλησε για το σύζυγό της, Χάρη Χριστόπουλο και τα δύο αγόρια που ήρθαν στη ζωή από τον τεράστιο έρωτά τους (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο με το ζευγάρι).

Στη συνέχεια, η επιχειρηματίας εξήγησε πως είναι πλήρης και πως παίρνει πολλή αγάπη από το σπίτι της, ωστόσο οι φιλίες της έχουν δοκιμαστεί έντονα στα χρόνια και μάλιστα έχουν φύγει πολλά πρόσωπα από δίπλα της.

Οι δηλώσεις της Ανίτας Μπραντ για την οικογένεια, τα επαγγελματικά και τις φιλίες της

«Η αλήθεια είναι ότι τρέχουμε ασταμάτητα με την εταιρεία μας. Στο επόμενο επαγγελματικό ταξίδι θα πάμε όλοι μαζί, μαμά, Χάρης, παιδιά, θα τα συνδυάσουμε όλα.

Θα συγκινηθώ, μεγάλη αγάπη η μαμά. Μέχρι να κάνεις παιδί δε μπορείς να καταλάβεις τι περνάει μια μάνα. Ειδικά μετά το πρώτο παιδί άλλαξα εντελώς για το πως βλέπω τη μαμά μου. Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα για το τι πέρασε για να μας μεγαλώσει. Ήταν μόνη της στο σπίτι, ο μπαμπάς μας δούλευε. Ήμασταν τρία κορίτσια.

Νιώθω απέραντη ευτυχία με την οικογένειά μου. Όταν γυρνάω σπίτι από το γραφείο και ο Χρηστάκος μου φωνάζει από μακριά ''Μάμι, μάμι'' και έρχεται και τρέχει στην αγκαλιά μου και το μωρό χοροπηδάει, δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από αυτή.

Από την επαγγελματική πλευρά, ποτέ δεν έχω πει ότι έχω φτάσει κάπου.

Τα παιδιά έχουν δύο γονείς. Δε θα ήθελα να μου απαγορεύει ο σύντροφός μου να κάνω κάτι με τα παιδιά, επειδή αγχώνεται ο άλλος - αν δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Έτσι και εγώ δε μπορώ να του πω να μην πάνε βόλτα με το ποδήλατο.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το πρώτο παιδί με τον Χάρη δεν είχαμε νιώσει ξανά νευρικότητα, κούραση, εξάντληση. Ήταν όλα πολύ περισσότερα. Αν υπάρχει θέληση όλα αυτά ξεπερνιούνται.

Μου αρέσει τρελά να κάνω την οικοδέσποινα. Κατά καιρούς κάνουμε πολύ μεγάλα τραπέζια με 20 - 25 άτομα.

Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με άτομα, που νόμιζα ότι ήταν φίλοι μου. 'Οταν έπαψα να τους δίνω αυτό, που χρειάζονται από εμένα, έπαψε και η φιλία μας, η οποία διαρκούσε πολλά χρόνια. Δεν έχω θέμα μαζί τους, έχω πιο πολύ με τον εαυτό μου, που με άφησα τόσα χρόνια να με ''κοροϊδεούουν''», είπε ο Ανίτα Μπραντ