Κατερίνα Ζαρίφη: «Η άλλη πήγαινε στον δικό μου και του έκανε χειλάκια! Πάω εγώ και της λέω...» - Η αντίδρασή της σε άγνωστη που την έπεσε στον σύντροφό της

«Για να καταλάβεις πόσο ξεδιάντροπη ήταν, δεν σεβάστηκε ούτε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Η άλλη πήγαινε στον δικό μου και του έκανε χειλάκια! Πάω εγώ και της λέω...» - Η αντίδρασή της σε άγνωστη που την έπεσε στον σύντροφό της

Η Κατερίνα Ζαρίφη, αν και δεν της αρέσει να προβάλλει την προσωπική της ζωή στα media, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της, μιλάει πιο "ανοιχτά" για τον σύντροφό της και την σχέση τους. Την Πέμπτη 25/1, μάλιστα, μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του OPEN, Οδός Ζαρίφη 2, αποκάλυψε ένα σκηνικό ζήλιας ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν την ώρα που εκείνη απολάμβανε τον καφέ της με τον καλό της, μία άγνωστη κοπέλα έκανε νοήματα σε εκείνον ενώ βρισκόταν ακριβώς από πίσω του. Όλοι στο πλατό τα έχασαν με τον τρόπο που της μίλησε.

Δείτε επίσης: «Τρώω σαν την φώκια! Ο σύντροφος μου μακάρι να...» - Η δήλωση της Κατερίνας Ζαρίφη για την προσωπική της ζωή

Η συμπεριφορά της Κατερίνας Ζαρίφη σε γυναίκα που την έπεσε στον καλό της

«Μην πειράζετε τους ανθρώπους των άλλων. Ναι, είμαστε ζηλιάρηδες ρε φίλε!», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και έπειτα αποκάλυψε ένα επικό σκηνικό που έζησε πρόσφατα:

«Παιδιά εγώ θα σας πω την αλήθεια. Ήρθε η άλλη, πείναμε καφέ, καθόταν από πίσω, πήγαινε στον δικό μου και του έκανε χειλάκια, πείραζε μαλλιά. Είχαμε πάει για καφέ. Για να καταλάβεις πόσο ξεδιάντροπη ήταν, δεν σεβάστηκε ούτε τον εσπρέσο. Και πάω εγώ και της λέω "έλα εδώ, συγγνώμη, εγώ έχω έρθει εγώ να παίξω με τα παιχνιδάκια σου στο σπίτι;", μου λέει "όχι". Για να καταλάβει η κοπέλα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κοιτάμε τους ανθρώπους των άλλων ανθρώπων κι εγώ θα είμαι αμετακίνητη στη στάση μου».

Δείτε επίσης: Τα έχασε μόλις έδειξαν το πρόσωπο του συντρόφου της στον αέρα του Super Κατερίνα - Την συνόδευσε στο πλατό

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Ποιος είναι ωστόσο ο άνθρωπος που την κάνει να χαμογελάει; Ο Παναγιώτης Σιαφάκας είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σεφ σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Παράλληλα είναι μέλος της ομάδας Nomade et Sauvage, που δημιουργεί νομαδικά γεύματα, μαγειρεύοντας στη φύση. Μέχρι πρόσφατα έμενε μόνιμα και δίδασκε στα Γιάννενα, όπου γεννήθηκε ο έρωτάς του με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Γι' αυτό εκείνη δήλωνε «ερωτική μετανάστρια», αφού πολλές φορές χρειάστηκε να κάνει τη διαδρομή Γιάννενα-Αθήνα προκειμένου να είναι στο πλευρό του, όπως κι εκείνος αντίστοιχα. Τους τελευταίους μήνες ωστόσο το ζευγάρι έλυσε το πρόγραμμα της απόστασης, καθώς ο Παναγιώτης Σιαφάκας από τον περασμένο Νοέμβριο έχει αναλάβει την κουζίνα του Artisanal στην Κηφισιά, με τον ιδιοκτήτη Φώτη Σεργουλόπουλο να πιστεύει πολύ στο μαγειρικό του ταλέντο.

Σε αυτό το διάστημα δεν έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση, με την Κατερίνα Ζαρίφη να κρατάει διαχρονικά μία διακριτική στάση όσον αφορά τις φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή. Χαρακτηριστικό είναι πως για πολλά χρόνια ήταν σε σχέση με τον Γιάννη Στρουμπούλη, με τον οποίο παραμένουν καλοί φίλοι, αλλά ούτε με εκείνον είχαν απαθανατιστεί σε κάποια έξοδο. Μόνο ο διευθυντής προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού My Radio, όπου η Κατερίνα Ζαρίφη παρουσιάζει εκπομπή με τον Χάρη Χρονόπουλο, είχε αναρτήσει μία φωτογραφία με το ζευγάρι σε μεγάλη παρέα.